2777
2789
عنوان

کی صبح میشه

246 بازدید | 14 پست

امشب اومدم خونه بابام مثلا بخوابم سه روزه کولرمون خرابه دوشب اصلاخوابم نبرد ظهرشوهذم گفت بریدخونه بابات گفتم نه بچه اذیت میکنه وفلان ازالکی اصلا دوس ندارم بیام یسره بحث ودعوا دارن یسره

امشبم شدید دعواشون شداونقدزدم تو صورت خودم بچمم همه چی رو دید فردابه باباش میگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا دعوا میکنن آخه

هی من خر گفتم بریم پارک دوتابرادرزادمم گفتم اگه دوس دارین بیاین کاش لال میشدم اومدن بزرگه پسره پونزده ساله هی میره خیابون شردرست میکنه ماهم هی نصیحت میکنیم تو پارک به قران انگار چشاش دنبال شر باشن هی نگاه میکرد اینور واونورو ماهم داشتیم نصیحتش میکردیم من پاشدم رفتم بستنی بگیذم انگارمامانم تو این فرصت بهش میگه باباتم همینطوربود گوش نکرد فلان بدبختمون کرد شر درست کرد پولا عموتو خرج کرد بخاطر شرش عموت ازکارش اومدبیرون بخاطر بابات نگو این اینارو داره ذخیره میکنه رسیدیم خونه رفت طبقه بالا یهو با چشا حالت اشک وشراومد پایین شروع کرد حرف زدن به عموش که تو پول دادی بابام بابام بدبختت کرد فلان داداشمم هی میگفت آره گفت شما عرضه نداشتین برین تقاص بابامو بگیرین مامانمم گفت تو میرفتی انتقام باباتو میگرفتی خلاصه دعوابالا گرفت اون رفت بالا بابام ومامانم واین داداشم افتادن بجون هم اونقد زدم تو سروصورتم

هی من خر گفتم بریم پارک دوتابرادرزادمم گفتم اگه دوس دارین بیاین کاش لال میشدم اومدن بزرگه پسره پونزد ...

چقدر بد،خدایش طاقت میخاد،یجوری سرکن شبو

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
بچه حالی کن دزد اومده خونه همسایه برا اون بوده

هیicon بمیرم براش اونقد ترسیده بود گوشاش گرفتم رفت تو اتاق عادت نداره من وباباشم دعوا داریم ولی اینجوری نه غر غر میکنم یکم صدامون میره بالا ولی اینا میپرن بهم دیگه فحش میدنicon

چقدر بد،خدایش طاقت میخاد،یجوری سرکن شبو

بمیرم دیگه پامو تو این خونه نمیزارم پسره شد شردرست کنی اونقد جواب میده میره خیابون مدام شردرست میکنه دعوا میکنه مامانم وداداشامم میگن ما پول نداریم بدبختمون نکن ماییم واین خونه همینم میدیم جای شر پسر تو میگم بدرک به شما چه ربطی داره نصیحت کردی ولش کن چرا میافتین تو کوچه خیابون دنبالش به شما چی پدرومادر داره

بمیرم دیگه پامو تو این خونه نمیزارم پسره شد شردرست کنی اونقد جواب میده میره خیابون مدام شردرست میکنه ...

من نفهمیدم چی شد؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...