2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 77 پست
نه که هیچی نباشه ولی هول نکن از همه چی چند تا چند بگیر اگه بخوای این کار کنی به خودت میای میبینی یک ...

آفرین

دقیقا

و یه نکته مهم اگه چیزی به ذهنت اومد که واااااقعا ضروری و لازمه نگو نخرم بعدا میخرم خیلی چیزا گرون میشه

من آینه شمعدون مهرم بود نخریدم گفتم بعدا الان اصلا اینه معمولی هم سختمونه بخریم برا تو خونه

چه برسه به آینه شمعدون

حالا این ضروری نیستا منظورم کلی هست که چیزا رو به گرونی میره

سعی میکنم نذر فرهنگی کنم نظراتم رو برای حفظ بنیاد خانواده و پیشگیری از طلاق .ان شاالله مفید باشه. دعای برای ظهور امام زمان یادتون نره . درباره بارداری کلاسهای همسرداری و انواع تیپ شخصیتی متاهلان هم تاپیک زدم بخونید. راضی نیستم کسی که ارتباط بدون محرمیت داره از مطالب روانشناسی و همسرداریم استفاده کنه

نه که هیچی نباشه ولی هول نکن از همه چی چند تا چند بگیر اگه بخوای این کار کنی به خودت میای میبینی یک ...

اره خودم مد نظرم هست که فقط آرکوپال بخرم چینی و اینا خوشم نمیاد

چرخ گوشت اصن نمیخرم بجاش غذا ساز میخرم

سماور نمیخرم بجاش چای ساز و کتری قوری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه چی دیگه نامزدم فرش لباسشویی ظرفشویی سرویس چوب یخچال و تلویزیون اینارو میخواد بگیره و بقیش با منه

اینکه مهم ترین و گرچن ترین چیزای حهازه.؟ اینجوری سهت نیس برا پسر هم خرج عروسی همجهیزیه هم خونه؟

در حال جنگیدن با زندگی...

چرا داریم متاسفانه

اگ برات حرف بقیع مهم نیست جهیزیه معمولی ببر ولی از ی طرفی ن شوهرت میزاره بری سرکار خانواده شوهرت رسم هم دارن هم ماشالله زیادن عده شون چجوری هندل میخوای کنی ✋🏻✋🏻✋🏻

- گاه نمیدانی از دست داده ای یا از دست رفته ای .🖤

اینکه مهم ترین و گرچن ترین چیزای حهازه.؟ اینجوری سهت نیس برا پسر هم خرج عروسی همجهیزیه هم خونه؟

دیگه قبول کردن چون اوضاع مالیمونو دیدن

البته برا نامزدم هم خیلی سخته آخه هنوز ۲۳سالشه و دست تنهاس

اگ برات حرف بقیع مهم نیست جهیزیه معمولی ببر ولی از ی طرفی ن شوهرت میزاره بری سرکار خانواده شوهرت رسم ...

ن حرف مردم اصن برام مهم نیست چون نمیتونم که بخاطر حرف خونوادم و تو هچل بندازم ک

دیگه قبول کردن چون اوضاع مالیمونو دیدن البته برا نامزدم هم خیلی سخته آخه هنوز ۲۳سالشه و دست تنهاس

هر شب سوره واقعه و عادیات بخون هردو سوره برای امام علی هستن و به شذت روزی رو زیاد میکنن

استغار روزانه حداقل 70 فراموش نشه

کلا پنج دقیقه نمیسه کارهایی که بهت گفتم ولی اثرشو میبینی

سعی میکنم نذر فرهنگی کنم نظراتم رو برای حفظ بنیاد خانواده و پیشگیری از طلاق .ان شاالله مفید باشه. دعای برای ظهور امام زمان یادتون نره . درباره بارداری کلاسهای همسرداری و انواع تیپ شخصیتی متاهلان هم تاپیک زدم بخونید. راضی نیستم کسی که ارتباط بدون محرمیت داره از مطالب روانشناسی و همسرداریم استفاده کنه

اگ برات حرف بقیع مهم نیست جهیزیه معمولی ببر ولی از ی طرفی ن شوهرت میزاره بری سرکار خانواده شوهرت رسم ...

اینک میگم جمعیتشون زیاده منظورم فامیلاشونه خونواده خودش که خیلی کمن ی داداش داره فقط

استغفار چطوریع

استفرالله ربی و اتوب الیه 70 بار حداقل

اگه همیشه تو بیکاری زیر لب بگی که عالیع