2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 77 پست
نه که هیچی نباشه ولی هول نکن از همه چی چند تا چند بگیر اگه بخوای این کار کنی به خودت میای میبینی یک ...

آفرین

دقیقا

و یه نکته مهم اگه چیزی به ذهنت اومد که واااااقعا ضروری و لازمه نگو نخرم بعدا میخرم خیلی چیزا گرون میشه

من آینه شمعدون مهرم بود نخریدم گفتم بعدا الان اصلا اینه معمولی هم سختمونه بخریم برا تو خونه

چه برسه به آینه شمعدون

حالا این ضروری نیستا منظورم کلی هست که چیزا رو به گرونی میره

لطفا بیاین توی کانال ایتام ممنون میشم دوره مدیریت مالی هم دارم توی پیوی ایتام پیام بدین @tasneam2

نه که هیچی نباشه ولی هول نکن از همه چی چند تا چند بگیر اگه بخوای این کار کنی به خودت میای میبینی یک ...

اره خودم مد نظرم هست که فقط آرکوپال بخرم چینی و اینا خوشم نمیاد

چرخ گوشت اصن نمیخرم بجاش غذا ساز میخرم

سماور نمیخرم بجاش چای ساز و کتری قوری

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همه چی دیگه نامزدم فرش لباسشویی ظرفشویی سرویس چوب یخچال و تلویزیون اینارو میخواد بگیره و بقیش با منه

اینکه مهم ترین و گرچن ترین چیزای حهازه.؟ اینجوری سهت نیس برا پسر هم خرج عروسی همجهیزیه هم خونه؟

در حال جنگیدن با زندگی...

چرا داریم متاسفانه

اگ برات حرف بقیع مهم نیست جهیزیه معمولی ببر ولی از ی طرفی ن شوهرت میزاره بری سرکار خانواده شوهرت رسم هم دارن هم ماشالله زیادن عده شون چجوری هندل میخوای کنی ✋🏻✋🏻✋🏻

رفتنت تلخ ترین خاطره عمرم شد🖤🕊

اینکه مهم ترین و گرچن ترین چیزای حهازه.؟ اینجوری سهت نیس برا پسر هم خرج عروسی همجهیزیه هم خونه؟

دیگه قبول کردن چون اوضاع مالیمونو دیدن

البته برا نامزدم هم خیلی سخته آخه هنوز ۲۳سالشه و دست تنهاس

اگ برات حرف بقیع مهم نیست جهیزیه معمولی ببر ولی از ی طرفی ن شوهرت میزاره بری سرکار خانواده شوهرت رسم ...

ن حرف مردم اصن برام مهم نیست چون نمیتونم که بخاطر حرف خونوادم و تو هچل بندازم ک

دیگه قبول کردن چون اوضاع مالیمونو دیدن البته برا نامزدم هم خیلی سخته آخه هنوز ۲۳سالشه و دست تنهاس

هر شب سوره واقعه و عادیات بخون هردو سوره برای امام علی هستن و به شذت روزی رو زیاد میکنن

استغار روزانه حداقل 70 فراموش نشه

کلا پنج دقیقه نمیسه کارهایی که بهت گفتم ولی اثرشو میبینی

لطفا بیاین توی کانال ایتام ممنون میشم دوره مدیریت مالی هم دارم توی پیوی ایتام پیام بدین @tasneam2

اگ برات حرف بقیع مهم نیست جهیزیه معمولی ببر ولی از ی طرفی ن شوهرت میزاره بری سرکار خانواده شوهرت رسم ...

اینک میگم جمعیتشون زیاده منظورم فامیلاشونه خونواده خودش که خیلی کمن ی داداش داره فقط

استغفار چطوریع

استفرالله ربی و اتوب الیه 70 بار حداقل

اگه همیشه تو بیکاری زیر لب بگی که عالیع