2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای تخمک معیوب که دیگه باید اهدایی بگیرن

به فامیلمون اینطوری گفتن

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

چند سالته؟ پانکچر کردی متوجه تخمک معیوب شد یا نه؟ من تخمکم پوچه این ماه اووبوست خوردم و گونال زدم سه تا جنین انتقال دادم

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
پانكچر چه جوريه؟بهم گفته قبل از تخمك اهدايي بايد فيبروم(7 سانتي) عمل كنم فردا ميخوام برم كلينيك نازا ...

صارم و محب یاسم خوبن تخمک باید بگیره ببره ازمایش کنه بگه گریدش چنده تو سونو که معیوب بودن تخمک مشخص نمیشه AMH چنده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
البته تومطب ازم نمونه گرفت و گذاشت زيرميكروسكوپ

اون پاپ اسمیر بوده تخمک نبوده AMH باید بین 2 تا 4 باشه خیلی کم باشه یعنی به یائسگی نزدیکی خیلی بالا باشه یعنی تنبلی تخمدان

1
5
10
15
20
25
30
35
40