2777
2789

من اعتقاد دارم

ولی صبرم کمه

بنظرم قانون جذب همون توکل خودمونه

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اعتقاد دارم ولی صبرم کمه بنظرم قانون جذب همون توکل خودمونه

دقیقا منم همینطورم

ولی چندسال پیش ب مدت سه روز چیزی که دوست داشتم برام اتفاق بیوفته رو نوشتم و واقعا برام اتفاق افتاد الان هرکاری میکنم نمیشههه

دقیقا منم همینطورم ولی چندسال پیش ب مدت سه روز چیزی که دوست داشتم برام اتفاق بیوفته رو نوشتم و واقعا ...

من آرزوم خونه خریدنه خونه خوب داشته باشم

دارم شکر گزاری و قانون جذب رو انجام میدم ولی دیگه صبر ندارم وقتی هم فکر میکنم آخه با بیست و پنج میلیون حقوق و مستأجری با یه بچه چجوری چند میلیارد پول برای خونه داشته باشم خسته میشم نا امید میشم باز دوباره به خودم امید میدم و بازم تکرار همین منوال

نمیدونم ولی نماز هم میخونم قرآن و صلوات

وقتی فکر هم میکنم بعضی آدم ها اصلا اعتقاد هم ندارن به خدا و همه چی دارن تحصیلات و ظاهر زیبا و شغل و کار خوب دلم میشکنه

نمیگم که فقط به خاطر این نماز میخونم نه به خدا هزار سال دیگه هم عمر کنم خدا بهم نده بازم شکرش رو میکنم بازم براش سجده میبرم بازم قرآن میخونم فقط برای اینکه اون لایق پرستیدنه امیدوارم منظورم و متوجه شده باشید

میدونم دنیا بهشت برای اونی که ایمانش کمه ولی آرزوم خونست انباری داشته باشه بالکن و یا حیاط به خدا مستأجری هم خونم اینارو نداره شصت متره خیلی غصه میخورم خیلی ببخشم حرف زیاد زدم عزیزم

خدا آن شا الله همه آرزو هاتو برات برآورده کنه

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر

من آرزوم خونه خریدنه خونه خوب داشته باشم دارم شکر گزاری و قانون جذب رو انجام میدم ولی دیگه صبر ندارم ...

میفهمم چی میگی خیلی سخته قانون جذب انگار ادم خودشو گول میزنه

اصلا من انقدر امیدوار شده بودما یه مدت حالمم خوب بود ولی کاذبه

میفهمم چی میگی خیلی سخته قانون جذب انگار ادم خودشو گول میزنه اصلا من انقدر امیدوار شده بودما یه مدت ...

به نظرم قانون جذب همون توکل کردنه

ولی خیلی سخته خیلی باید قوی باشی

اره دقیقا منم همینم

من آرزوم خونه خریدنه خونه خوب داشته باشم دارم شکر گزاری و قانون جذب رو انجام میدم ولی دیگه صبر ندارم ...

عزیزم منم یجورایی شرایط تو رو دارم. منم کلی دعا و چله میگیرم، ولی خب پیش میاد که یهجا کم میارم و ناامید میشم. راستشو بخوای، تنها دلیلی که باعث میشه بازم ادامه بدم این نیست که مطمعنم همه چی قراره درست بشه، برای اینه که راه دیگهای نداریم، همین امیدع فقد ، تنها چیزیه که کمک میکنه بتونیم امروزمون رو به فردا برسونیم و کم نیاریم..

انشاءالله که هر دو به زودی زود دلمون شاد بشه و آرامشِ قلبی که دنبالشیم رو پیدا کنیم🫠🤍

عزیزم منم یجورایی شرایط تو رو دارم. منم کلی دعا و چله میگیرم، ولی خب پیش میاد که یهجا کم میارم و ناا ...

منم دقیق عین توام

آن شا الله خدا هر چه در دل داری آمین کنه برات