2777
2789
عنوان

همه ی مردم

139 بازدید | 12 پست

همه ی مردم جلو دیگران از بچه هاشون تعریف و تمجید میکنند و ارزششونو میبرن بالا پدر ما جلو دیگران بچه هاشو تحقیر میکنه و ارزششو میاره پایین همینه که اعتماد به نفسمون داغونه و خودمونو انقدر پایین میبینیم دیگه😔😔😔

ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !!                                              ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه                   خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲
دقيقا باباي منه  خواستگار اومده بود جلو خواستگارميگفت دختر من اصلا هيچي كار خونه بلد نيستا بدو ...

چرا بعضی باباها اینطورین واقعا

ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !!                                              ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه                   خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقيقا باباي منه  خواستگار اومده بود جلو خواستگارميگفت دختر من اصلا هيچي كار خونه بلد نيستا بدو ...

دقیقاا مادرم مخالف بود برگشت گفت این گیگیلیه خونه ما هس از بس شلخته هس 

اشپزیش عالیه هرچی بخواین بلده درست کنه ولی بعدش دو نفر باید برن اشپز خونه رو تمیز کنن 😂😂😂

👨‍👩‍👦‍👦💫شایان💕شوان 💫👨‍👩‍👦‍👦

اینا که بابای من میگفت من خر کیف میشدم که چه خوب میگه بدونند🤣🤣

یک بار دیگر عشق را با خون  نوشتن

از نظر بابای من همه خواستگارها نگرانیشون ارجعیت داره نسبت به نگرانی های من. مهمه اونا نگران هستن بابت اعتماد و پا پیش گذاشتن، اما نگرانی های من به عنوان دختر مهم نیست انگار