لیلی_عزیز مدیر استارتر عضویت: 1405/03/13 تعداد پست: 1311 عنوان دارم میمیرم 68 بازدید | 7 پست تروخدا دعا کنید اون چیزی که تو دلمه بشه جون من دارم میمیرم نشه واقعا میمیرم نه تنها من بلکه اطرافیانماگه دعا کردید لایک کنیددورتون بگردم یه بارم واسه من دعا کنید عزیزامدعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه بشه حس بدی دارم میمیرم مریض فقط اونایی که تو نینی سایت تایپک ساختگی میزنن😂 ارالیای نینی سایت ، فمینیست ، Pharmacist🎀 امروز | 00:45 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_عزیز مدیر استارتر عضویت: 1405/03/13 تعداد پست: 1311 باشه عزیزم انشاالله به خواستت برسی🤲 قربون شما برم من اخه مریض فقط اونایی که تو نینی سایت تایپک ساختگی میزنن😂 ارالیای نینی سایت ، فمینیست ، Pharmacist🎀
لیلی_عزیز مدیر استارتر عضویت: 1405/03/13 تعداد پست: 1311 خدا نکنه عزیزم🥰 لطفا دعا کنید واقعا 😭قربونتون برم مریض فقط اونایی که تو نینی سایت تایپک ساختگی میزنن😂 ارالیای نینی سایت ، فمینیست ، Pharmacist🎀
00sepita00 عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 44 نگران نباش عزیزم من از ته قلبم برات دعا میکنم و قطعا خدا هم میبینه تورو و همه چی حل میشه آمین🤲
لیلی_عزیز مدیر استارتر عضویت: 1405/03/13 تعداد پست: 1311 نگران نباش عزیزم من از ته قلبم برات دعا میکنم و قطعا خدا هم میبینه تورو و همه چی حل میشه آمین🤲 دور سرت بگردم آخه مهربونامیدوارم:) مریض فقط اونایی که تو نینی سایت تایپک ساختگی میزنن😂 ارالیای نینی سایت ، فمینیست ، Pharmacist🎀