2777
2789
عنوان

بعداز زایمان

57 بازدید | 2 پست

سلام دوستای قشنگم

الان ۸ماه زایمان کردم

بعد زایمانم کلا اخلاق شوهزم عوض شدع

درسته با اومدن بچه کلا زندگی تغییر میکنه ولی نه انقدر

یکی از نمونه هاش امشب بعد یک ماه و نیم رفتیم خونه مادربزرگم شام بعد شام مدام همسرم میگه بریم خونه فوتبال هست گفتم دارن چایی میارن زشته الان طرف بخاطر ما کلی تدارک دیده

ت راه برگشت میگه ت پانشدی ترسیذی اونا ناراحت بشن نمیتونی بگی فوتبال شوهرم مهمه با داد حرف میزد عصبی ام میشه دست بزن داره بنظرتون چرا اخلاقش عوضش شدع فقط وقتایی ک حال خودش خوبه با منم خوبه ؟؟؟ اصن اینطوری نبود همسرم حتی خانوادم راضی نبودن با کلی رفت و آمد منو ب همسرم دادن

مشکل تو رو منم دارم منم حدود یک ماه پیش به خاطر همین فوتبال لعنتی چنان دعوایی کردم با شوهرم مامانمم بود خیلی بد شد.جایی بودیم میگفت خودتون برگردید من نمیام دنبالتون .مسیر اسنپ اینا هم نمیشد کم بود .کلا قاطی میکنن مردا مخصوصا تو این شرایط الان.

مشکل تو رو منم دارم منم حدود یک ماه پیش به خاطر همین فوتبال لعنتی چنان دعوایی کردم با شوهرم مامانمم ...

من واقعا حالم بدع بچه این وسط میترسه یهو میاد روی من با حرص بچه بغلم انقد گریه میکنه منم با بچه گریه میکنم

من همسرم جوری دوس داشتم ک هرکی میدید میگف هیچکس مث من شوهرش دوس نداشت همه همه همه ا دوس داشتن من ب همسرم حرف میزدن ولی واقعا زدع شدم ازش حالم خیلی بدع هروقت دلش میخواد خوبه هروقت دلش میخاد بدع با داد حرف میزنه دسش روم بلن میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷