2777
2789
عنوان

محبت شوهر

52 بازدید | 21 پست

خانم ها شوهراتون چجوری بهتون محبت میکنن؟

من یه خانم ۲۴ ساله هستم که ۱۶ سالگی ازدواج کردم با همسرم هم ۱۶ سال اختلاف سنی داریم احساس میکنم علاقه شوهرم بهم کم شده شایدم از اول اینجوری بوده و الان متوجه میشم شاید بچه بودم و نفهمیدم همیشه با هر زبونی بهش میگم که من به محبت تو نیاز دارم محبت کلامی بیشتر ولی فایده نداره رفتارش خیلی بد نیست البته تو زندگی مشکلات زیادی داشتیم نه اینکه اخلاف داشته باشیم یا وجود اختلاف سنی بیشتر مواقع هم نظر هستیم تا جایی که بتونه نیاز هامو برآورده میکنه ولی من واقعا به محبت و توجه نیاز دارم همیشه کمبودشو تو زندگیم حس میکنم ولی اون گوشش بدهکار نیست من همه جوره درکش میکنم میگم شاید کارش سخته یا مشکلات باعث شده و اینکه اون همیشه انتظار داره که من عصبانی نشم و واکنش نشون ندم به مسائل ولی خب منم آدمم بالاخره، این اواخر عصبانیتم بیشتر هم شده بخاطر خیلی چیزا احساس،افسردگی میکنم ولی پیش مشاور هم رفتم برگشته بهم میگه ما زنا نباید از شوهرامون همچین توقعی داشته باشم ببخشید طولانی شد ولی الان دیگه بغلم گرفته نیاز داشتم حرف بزنم وگرنه منفجر میشدم

توقع ات مگه دور از انتظار بوده حرف مشاور چه بی منطق بود

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهر منم زیاد محبت کلامی بلد نیست یعنی بلده ها ولی مشغله و فکر و مشکلات دیگه از یادش برده منم گاهی دلم میگیره و کمبود محبت احساس میکنم

البته من ۳۰ اون ۳۵ و ۱۳ ساله ازدواج کردیم

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏
چی بگم از وقتی رفتم پیشش احساس میکنم مشکل از منه ولی خیلی کنار اومدم

عشقم .شاید نیاز عاطفی یا و...بیشتر از حدتوان همسرت باشه ؟

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

شوهر منم زیاد محبت کلامی بلد نیست یعنی بلده ها ولی مشغله و فکر و مشکلات دیگه از یادش برده منم گاهی د ...

من ۲۴ و شوهرم ۴۰ سالشه اون موقع دوستام بهم میگفتن سنش بره بالا محبت نمیکنه البته از اولم خیلی نمیکرد

نه والا من بهش میگم حداقل روزی یبار منو بغل کن یا ببوس

شروع کننده باش ببین عکسالعملش چیه

خب تو برو استقبالشناز کن براشی شربتی چیزی ببربعد بزار ی ساعت استراحت کنهتفریح مشترک پیدا کن

همیشه میکنم این کارارو میرم استقبال همیشه چیزایی که دوس داره اماده میکنم ولی...