2777
2789
عنوان

چه حس بدیه

127 بازدید | 16 پست

که هر کیو و هرچیو میخوای نمیشه ....

خونم میخوام برم بیرون اصلا نمیدونم کجا میرم کلافم از شلوغی تهران از دیدن آدما.... این همه درس خوندم دنبال کار بودم انگیزه داشتم نمیدونم چ مرگمه حوصله هیجیو ندارم تنهایی داره خفم میکنه بعد بیست خیلی گه میبینی همه خونواده دنبال زندگی خودشونن تو شبیه سربار ....:) کسیم دوست نداشته باشه بزاره بره طرف ...یه خوشگلی داشتم اونم حس میکنم بااین حالم تا دوسال دیگه شبیه عجوزه ها میشم همه پوستم خراب شده یکی میبینه میگه چقدر رنگ پریده ای :) .... نمیدونم چرا نمیدونم مگه چقدر آدم مرخرفیم که حقم اینه ....دلم خیییلی گرفته....💔

ولی همونکه شاعر میگفت....جهان،،بی عشق ،چیزی نیست جز تکرار یک تکرار ......اگر جایی به حال خویش باید گریه کرد،اینجاست ......

سلام،میتونم بفهمم چه حسی رو داری تجربه میکنی،ولی به خودت نگو مزخرف،میفهمم چقدبرات سخته چقدغم تودلت داری انگار همه غمای عالم راهشونوبه دلت بازکردن،خودم الان توبدترین موقعیتم شایدازاینجانتونم اونجوری که بایدباهات همدردی کنم ولی بدون که ازهمین فاصله برات دعامیکنم وازخدامیخوام دلای ماهایی که شکسته روالتیام بده،خوشحالی ازته دل برات میخوام،توام برام دعاکن لطفا،زندگی همیشه اینجوری نمیمونه درسته خیلی ازاتفاقایی که نبایدمیوفتادواست افتاده ولی مطمئن باش قرارنیست تواین شرایط بمونی تواین دنیاهیچی ثابت نیست همه چی متغیره این شرایطم میگذره،توتنهاکاری که بایدبکنی اینه که ازخودت ازاحساسات مراقبت کنی،استرس وغصه خوردن خودش خودبه خودپوست آدموخراب میکنه،به خودت برس بروکارایی روانجام بده که حالتوخوب میکنن،جایی بروکه آروم میشی،اگه نیازه تنهاباشی اینکاروبکن ولی جمع خانواده روترک نکن اینوبدون که درآخرفقط خانواده واسه آدم میمونه،اگه دوستی داری که کنارت باشه باهاش وقت بگذرون،یه کار کن فکرت ازاین چیزادورباشه وقتی مشغول باشی دیگه فکرنمیکنی،میدونم شایدحوصله این کارارو هم نداشته باشی ولی لطفا،فقط بخاطرنجات خودت،بخاطرحال خوب خودت تلاش کن:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باور کن هممون همینم منم ۵ماه فارع التحصیل شدم از رشته ای که با علاقه انتخابش کردم ، خوندم ولی کار پی ...

انگیره و امید خوبه لازمه منم داشتم ولی بریدم نمیتونم باور میکنی واقعا حس میکنم نمیکشم؟! تو همه چی خیلی داغونم خیلی

ولی همونکه شاعر میگفت....جهان،،بی عشق ،چیزی نیست جز تکرار یک تکرار ......اگر جایی به حال خویش باید گریه کرد،اینجاست ......

انگیره و امید خوبه لازمه منم داشتم ولی بریدم نمیتونم باور میکنی واقعا حس میکنم نمیکشم؟! تو همه چی خی ...

اره عزیزم چرا باور نکنم

خیلییییییی این حسو من تجربه کردم

خیلیییییییی

اره عزیزم چرا باور نکنمخیلییییییی این حسو من تجربه کردم خیلیییییییی

متاهلی؟! درد تنهایی بیکاری بی انگیزگی حال مزخرف خیلی به در بسته خوردم و میخورم بخدا حوصله هیچی نمونده برام رفتم چند روز کارورزی حمالی بود روحیم خراب ترم شد نرفتم فهمیدم توان هرروز سرکار رفتنم ندارم

متاهلی؟! درد تنهایی بیکاری بی انگیزگی حال مزخرف خیلی به در بسته خوردم و میخورم بخدا حوصله هیچی نموند ...

نه مجردم

منم حال و روزم بهتر از شما نیست

۵ماه فارع التحصیل شدم از رشته ای که با علاقه انتخاب کردم ، با علاقه درس خوندم

نزدیک ۳۰جا رزومه فرستادم مرتبط و عیر نراطب ، کل ازمایگشاه های شهرمون رفتم هیچکدوم حتی کارآموزی قبول نکردم باید پارتی داشته باشی

بابام ۳تا پارتی داره ولی برای بچش قدم بر نمیداره

میخوام خدا بخواد اپلای کنم که نصف تمکنم آماده نیست

قیمت یورو همینطور داره میره بالا معلوم نیست بشه یا نشه

پارسال اپلای کردم ریجکت شدم

از یه طرف تو خونه بابام حس اضافی بودن دارم

از یه طرفف خودمو سرزنش میکنم

قید ازدواج ک عشق و عاشقیم تا اخر عمرم زدم پذیرفتم گه برای من نیست

بازم بگم😅؟

سلام،میتونم بفهمم چه حسی رو داری تجربه میکنی،ولی به خودت نگو مزخرف،میفهمم چقدبرات سخته چقدغم تودلت د ...

قربونت مرسی این همه نوشتی .....:)

من اصلا زندگی کردنم بلد نیستم هیچ وقت نبودم نمیدونم دیگه

نه مجردم منم حال و روزم بهتر از شما نیست ۵ماه فارع التحصیل شدم از رشته ای که با علاقه انتخاب کردم ، ...

منم مثل توام ولی مهاجرت و .... اونم سختی خودشو داره اصلا فک نکن اوکی .... ولی در کل میفهممت.... هم میخوای مستقل باشی هم نمیشه ازدواج کار حال خوب شده یه آرزوی محال ....من یه رفیقم ندارم حتی با هرکی دوس شدم خودش فاصله میگیره کسیم که آخرین دلخوشیم بود گند زد رفت.... خیلی داغونم منم میفهمم

منم مثل توام ولی مهاجرت و .... اونم سختی خودشو داره اصلا فک نکن اوکی .... ولی در کل میفهممت.... هم ...

ملیکای عزیزم زندگی کلا همینه

احتمالا تقریبا منو شما همسن باشیم ، در حدی نیستم بخوان نصیحتت کنم ولی دلم میخواد چیزیو که فهمیدم بهت بگم

زندگی کلا همینه

این چالش ها همیشه هستن تمومی ندارن

بهتره منو شما رو خودمون کار کنیم ، کمتر عصه بخوریم

سعی کنیم امید داشته باشیم

انشالله همه چی درست میشه

ملیکای عزیزم زندگی کلا همینه احتمالا تقریبا منو شما همسن باشیم ، در حدی نیستم بخوان نصیحتت کنم ولی د ...

میدونه همینه ولی کاش حداقل شکلش یه کم تغیر میکرد مثلا انقدر همه چی ممنوعه نبود یه کم جلو میرفت .... چی بگم نمیشه دیگه نمیشه ....آر ۲۲ سالمه من

میدونه همینه ولی کاش حداقل شکلش یه کم تغیر میکرد مثلا انقدر همه چی ممنوعه نبود یه کم جلو میرفت .... ...

منم ۲۳سالمه عزیزم

کم کم درست میشه یا حداقل ما بهش عادت میکنیم ❤️

منم ۲۳سالمه عزیزم کم کم درست میشه یا حداقل ما بهش عادت میکنیم ❤️

درست که نشد تاحالا منم که ده ساله عادت نکردم :)حداقلش شاید تموم شد

خدارو دست کم نگیر یه جایی یه جوری درستش میکنه که تعجب میکنی

نمیدونم آخه وقتی امیدی نیست آدم خودش گند میزنه دیگه