2777
2789
عنوان

هک سایبری

84 بازدید | 9 پست

امروز متاسفانه متوجه شدم گوشیم هنوز درحالت هک شدن مونده

من یسری از برنامه های مجازی مثل تلگرام و اینستا واتساپ رو از رو گوشیم پاک کردم باوجود پاک کردن از روی گوشی امکان دسترسی شخص هکر هست توجه کنید اکانتم رو پاک نکردم برنامه رو از رو گوشیم پاک کردم

یا از رو گوشیم امکان داره پیامک به کسی داده بشه و من متوجه نشم ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهندس بابد میرفتی تو بخش تنظیمات دستگاه های وارد شده به اکانت ؛ دستگاهی که مال تو نبود رو خروج میزدی ...

اینکارو کردم

مثلا تو روبیکا قسمت نشست ها چیزی نیست ولی سه روز پیش توی روبیکا پیام گذاشته شده که اصلا من اینترنت نداشتم اگرهم روشن کردم داده هامو ته اینترنتم بوده

اینکارو کردم مثلا تو روبیکا قسمت نشست ها چیزی نیست ولی سه روز پیش توی روبیکا پیام گذاشته شده که اصلا ...

بله پیام میتونه بزاره کاری هم به نت تو نداره که؛؛ با اکانت تو پیام کلاهبرداری و هک ارسال میکنه به مخاطبینت یا یه سری شماره تلفن مدنظر خودش و بعد خروج میزنه از اکانت تو

Sad #people always have #beautiful smiles!️ Fight for your dreams :)🤍

بله پیام میتونه بزاره کاری هم به نت تو نداره که؛؛ با اکانت تو پیام کلاهبرداری و هک ارسال میکنه به مخ ...

خب چیکار کنم امروز از طریق پشتیبانی روبیکا نشست ها رو حذف کردم و کد تایید دو مرحله ای هم داده شده بود اونم لغو کردم به نظرتون اوکی هست یا بازم جای هک وجود داره ؟

و اینکه دسترستی به برنامه های دیگه هم مثل تلگرام که اون زمان هک شدم تو گوشیم بوده و الان پاک کردم داره یا نه ؟

خب چیکار کنم امروز از طریق پشتیبانی روبیکا نشست ها رو حذف کردم و کد تایید دو مرحله ای هم داده شده بو ...

خب چجوری هک شدی آخه این مهمه فایل رو باز کردی و تایید زدی ؟

Sad #people always have #beautiful smiles!️ Fight for your dreams :)🤍