سلام دوست عزیز 🌿
من سید توحید ستارهدان هستم، بنیانگذار مجموعه طب طلایی.
متنت رو با دقت خوندم. کاملاً مشخصه که این چهار سال انتظار برای بارداری چقدر برات سخت و فرسایشی بوده. از طرفی همسرت هم مشکل تحرک و مورفولوژی اسپرم داره و با وجود اینکه مکملهایی مثل کانت بوست، اکتی کانت و کوالی فول مصرف میکنه، هنوز به نتیجهای که منتظرش بودین نرسیدین. طبیعیه که بعد از این مدت، دنبال هر راهکاری باشی که بتونه کمکتون کنه.
اول از همه، سعی کن امیدت رو از دست ندی. کیفیت پایین اسپرم به این معنی نیست که حتماً راهی برای ادامه وجود نداره، اما در چنین شرایطی بهتره فقط به مصرف مکملها اکتفا نشه. عواملی مثل علت اصلی کاهش کیفیت اسپرم، احتمال وجود واریکوسل، وضعیت هورمونها، تغذیه، خواب، استرس، فعالیت بدنی و حتی برخی عادتهای روزمره میتونن روی کیفیت اسپرم تأثیر بذارن. به همین دلیل، بهتره شرایط همسرت بهصورت کامل بررسی بشه تا مشخص بشه آیا عامل زمینهای قابل اصلاحی وجود داره یا نه.
در طب طلایی، ما معتقدیم که فقط روی یک آزمایش یا یک مکمل تمرکز نمیکنیم. از نگاه ما، بررسی عوامل زمینهای اهمیت زیادی داره و یکی از مهمترین بخشهای این بررسی، مزاجشناسی و ارزیابی تعادل مزاجی بدنه. اگر تعادل مزاجی بدن به هم خورده باشه، ممکنه روی عملکرد طبیعی دستگاه تولیدمثل و کیفیت اسپرم اثر بذاره. به همین دلیل، در طب طلایی تلاش میکنیم شرایط هر دو نفر، یعنی هم آقا و هم خانم، از جنبههای مختلف بررسی بشه تا فقط بر اساس یک نسخه یا یک آزمایش درباره ادامه مسیر تصمیمگیری نشه.
برنامههایی که در مجموعه طب طلایی طراحی میشن، برای هر فرد کاملاً اختصاصی هستن و شامل مزاجشناسی تخصصی، اصلاح و تعدیل مزاج، تغذیهدرمانی، عسلدرمانی و ترکیبات گیاهی تخصصی، اصلاح سبک زندگی و برنامه متناسب با شرایط هر فرد میشن. هدف این رویکرد، بررسی عوامل زمینهای و کمک به ایجاد شرایط مناسبتر برای عملکرد طبیعی بدن هست، بدون اینکه وعده نتیجه قطعی یا تضمین درمان داده بشه.
اگر واقعاً دوست داری وضعیت خودت و همسرت فقط از روی یک آزمایش یا یک نسخه بررسی نشه و از دید مزاجشناسی، تغذیه، سبک زندگی و عوامل زمینهای هم ارزیابی بشه، پیشنهاد میکنم عبارت «طب طلایی» رو در گوگل جستوجو کنی.
از صمیم قلب آرزو میکنم این انتظار طولانی خیلی زود به پایان برسه و با بررسی دقیقتر شرایط هر دوی شما، بهترین مسیر برای رسیدن به آرزوی زیبای پدر و مادر شدن پیدا بشه. امیدوارم خداوند سلامتی، آرامش و خبرهای شیرین رو هرچه زودتر نصیبتون کنه. 🌿