2777
2789
عنوان

تجدید شدم

72 بازدید | 13 پست

وای یازدهمم دو تا از درسامو تجدید شدم خیلی سخت بود امسال مامانم بفهمه خیلی عصبی میشه توروقران بگید چیکارکنم؟؟؟بخدا من تلاشمو کردم انقد سخت سوال طرح کرده بودم و آموزش ضعیف بود از پسش برنیومدم💔😭چیکار کنم مامانمو خیلی عصبی میشه کمکککک

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️ 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

هزیزم من بهت حق میدم

کلا امسال دانش اموزا خیلی سطح اموزششون پایین بود نباید توقع زیادی داشت

نمیشه تک ماده یا تبصره بزنی

☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️یه روز که به آرزوهام رسیده باشم تاپیک میزنم یه تاپیک که پشتش یه عالمه حس خوب باشه نه حسرت ...😉🤗😍😘

درود.

با آرامش در موقعیت مناسب مطرح کن و یکم فضا بده بهشون و قول بده که این دفعه با نمره بالاتری قبول میشی و با تلاش خودت به این قول عمل کن.و توی کار های خونه بیشتر مشارکت کن و بیشتر کمک کن. موفق باشی.

زدی دانشجو حقوق ۲۵؟!!!

واسه این بود که سایت گیر نده صادقانه اوایل که وارد یک نی نی سایت شدم 😭🤣

هزیزم من بهت حق میدم کلا امسال دانش اموزا خیلی سطح اموزششون پایین بود نباید توقع زیادی داشت نمیشه تک ...

اصلا حتی چیزی نتونستم بنویسم😭💔 شرایط خونمون افتضاح بود و فقط این دوتا درس رو گند زدم و نخوندم