2777
2789
عنوان

رژیم شیر دهی

136 بازدید | 11 پست

سلام من میخام برم دکتر رژیم شیر دهی بگیرم الن 67 کیلوم خیلی گنده شدم تو بارداری و شیر دهی اما همه میگن نرو بچه که به چهار دست و پا و راه رفتن بیفته لاغر میشی اما من نمیتونم تا اون موقع صبر کنم الان دخترم 4 ماهشه نمیتونم لباس مورد علاقمو بپوشم مانتو اندازم پیدا نمیشه.نظر شما چیه برم ایا رژیم خوبه کسی گرقته تو شیر دهی

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😣😣😣😣😐😐دقیقامنم همینطورم ۲۰کیلواضادارم اخه چراپسرمم نزدیک ۳ماهشه اصلاچاقی دوست ندارم😭😭😭اشتهامم ده برابرشده نه ۲برابرتصمیم گرفتم بعدماه رمضون برم پیاده روی وورزش کنم بعدماه رمضون

سلام عزیزم برو دکتر تغذیه رژیم بگیر پسر من ۱۱ماهشه من چاق تر شدم که لاغر نشدم

منم نگران همینم اخه 6 ساله زیر 65 نبودم از هیکلم متنفرم اصلا دلم نمیخاد برم بیرون کسی ببینتم لاغرارو میبینم حسرت میخورم  شوهرمم راضیه که برم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
منم مشکل شمارودارم، ولی صبر کردم بچمو از شیر بگیرم بعدش برم رژیم.. .

رژیم شیر دهی خوبه من دیدم که رفتن بدون اینکه واسه بچه ضرر داشته باشه 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
😣😣😣😣😐😐دقیقامنم همینطورم ۲۰کیلواضادارم اخه چراپسرمم نزدیک ۳ماهشه اصلاچاقی دوست ندارم😭😭😭اشتها ...

دکتر گفت بعد 3 ماهگی بچه میتونه رژیم بده.من با پیاده روی اصلا لاغر نمیشوم حتی وقتشو ندارم به شدت هم کمر درد دارم اصلا نمیتونم راه برم خیلی هم میخورم اما دکتر رژیم بده طوری نیست که بگه نخور اتفاقا همه چی میگه بخور اما اصولی و درست بدون اینکه گرسنگی بکشیم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
دکتر گفت بعد 3 ماهگی بچه میتونه رژیم بده.من با پیاده روی اصلا لاغر نمیشوم حتی وقتشو ندارم به شدت هم ...

من باورزش سریع اب میکنم.منم وقت ندارم ولی مجبورم باکالسکه ببرم وهمسرم نگه داره ورزش کنم واینکه منم بشدت کمردرددارم فکرکنم بخاطراضافه وزنن 

من باورزش سریع اب میکنم.منم وقت ندارم ولی مجبورم باکالسکه ببرم وهمسرم نگه داره ورزش کنم واینکه منم ب ...

خوش به حالت چربی های من خیلی به من وابستن از بدنم نمیرن که نمیرن 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔