2777
2789

چندین بار چله زیارت عاشورا به روش آقای حق شناس رو بخون (با رعایت شرایط)، معجزه ست.

اگه صلاح نباشه به نحوی بهت اطلاع داده میشه (تجربه کردم خودم)، و اگه باز اصرار کنی، ان شاءالله بهت داده میشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندین بار چله زیارت عاشورا به روش آقای حق شناس رو بخون (با رعایت شرایط)، معجزه ست.اگه صلاح نباشه به ...

مثلا چطور اطلاع داده میشه؟ چه اتفاقی؟ که متوجه بشی🤔

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

مثلا چطور اطلاع داده میشه؟ چه اتفاقی؟ که متوجه بشی🤔

البته می تونه به شیوه های مختلف باشه ولی برای من اینطوری بود:
شب 4 یا 5 خواب حضرت زهرا (س) رو دیدم که بهم فهموندن چرا اون خواسته برام صلاح نیست، کاملا قانع شدم (و شرایط خواب صادقه رو داشت)

yasbehesht.ir/chelle

اره ینفر به منم گفت نمیدونم حالا چقدر درسته،از طلسم و اینا خیلی بدترع و همزاد شیطانه

میگفت اگه کسی بخاد نزدیکت شه اون حسودی میکنه و به هر روشی دورش میکنه و خاستگار میاد به هر دلیلی جور نمیشن مشکلات متعدد رحمم برات پیش میاد

ورزش کنید،باشگاه برید،خوب غذا بخورید،خوب بپوشید،سعی کنید کارایی بکنین که حالتون رو خوب میکنه و از متولدین فروردین،اردیبهشت،خرداد،تیر،مرداد،شهریور،مهر،آبان،آذر،دی، بهمن و اسفند دوری کنید:)

چندین بار چله زیارت عاشورا به روش آقای حق شناس رو بخون (با رعایت شرایط)، معجزه ست.اگه صلاح نباشه به ...

اگر نائب بگیریم چی؟

من خیلی سختمه با این روش زیارت عاشورا بخونم.

اگر نائب بگیریم چی؟من خیلی سختمه با این روش زیارت عاشورا بخونم.

وقتی حضرت ابراهیم (ع) از خداوند درخواست کرد که زنده شدن مردگان را رو ببینه خداوند ازش خواستن که چهار تا پرنده رو بگیر و بکش و مخلوطشون کن و بالای هر چهار کوه اطراف یک قسمت ازشون رو قرارشون بده...
یعنی اینکه حضرت ابراهیم (ع) برای اینکه به خواسته خودش برسه لازم بوده 4 قله رو فتح کنه!! تا معلوم بشه که آیا واقعا و از صمیم قلب می خوای یا همینطوری داری یه چیزی می گی؟؟
همینطور در مورد نماز شب خداوند می فرمایند چراکه در آن هنگام رنجش بیشتر، و سخت راستین تر است...
چینی ها می گن: به طرف نصف لیوان آب بده، اگه بخواد خودش دوباره میاد (نه اینکه همه چیز رو بدون ثابت کردن خودش بهش بدی).

شاید جواب بده ولی چیزی که درک کردم اینه که این چله ها بهانه هایی هستن تا برای عاقبت بخیری، ما به خداوند نزدیک تر بشیم، و این حاجت های دنیایی به نحوی استارتش هستن...