2777
2789

مسائل مالی توی روابط دوستی فقط و فقط به شناخت شما از دوستتون بر می گرده

برای من و دوستام اینجوری نیست

البته قضیه بیرون رفتن و مثلا شام خوردن و اینا فرق داره هرکس دونگشو میده

ولی اینکه همینجوری بریم یه چیزی بگیریم نه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نه همیشه یه بار من حساب میکنم یبار دوستم

شده من همرام نبوده گفتم اون مثلا دوبار حساب کرده

چون صمیمیم این حرفارو نداریم

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. امروز 30 دی 1404 خدایا خودت کمک کن همونی میخوام بشه🙂

ببین یهو بدون اینکه بگه خرید خودش حواسم نبود اون موقع بگم😫

عب نداره همون لحظه نگفتی میتونی پیتم بدی شماره کارتشو بخای و بگی دنگت چقدر میشه اگه گفت نمیخاد فلان تعارف کرد یبار اصرار نکن بگو باشه عزیزم

سری بعد شما حساب کن

...

حس میکنم ناراحت بشه

اخلاق دوستتو نمیدونم

اگه حس میکنی خیلی حساسه نگو ولی سری بعد خودت حساب کن یچیز بخر دوتایی بخورید.بعدش حساب حسابه کاکا برادر نباید ناراحت شه من خودم شخصا بهم بر مسخوره بخام چیزیو حساب کنم طرف ازم نگیره چون خوشم نمیاد از جیب بقیه بخورم

...