2777
2789
عنوان

کاربر ensanbashimm

1242 بازدید | 101 پست

بچه های نی نی سایتی حواستون به این کاربر باشه اسن داره همه رو تشویق به طلاق میکنه به اسم وکیل. اسمی که به من هم از خودش داد شاهین عزیزی اصل رو زدم اصلا سابقه وکالت نداره. یا اسم خودش هست ولی میگه وکیلم که وکیل نیست یا از اسم یکی دیگه داره سواستفاده میکنه. حواستون به خودتون باشه من یه پیام دادم بهش پیام دوم باهام پسرخاله شد عکس خونه و وسایلی که خریده بود رو سریع برام فرستاد

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آخه کدوم وکیل محض رضای خدا مشاوره بی دریافت حق الزحمه میده اونم توی سایت زنانه نی نی سایت. دوستم هم بهش یه پیام داد با اونم سریع رفیق شد. خودش رو هم مذهبی نشون میده . من طبق اسمی که خودش داد پیگیری کردم سابقشو درآوردم اصلا وکیل نیست. حدسم اینه خودش به سختی طلاق گرفته حالا میخاد مردم رو تحریک به طلاق کنه. در هر صورت عقده ای و روانی هست گولش رو نخورید آدم توی این دوره به حقیقی هم نمیتونه اعتماد کنه چه برسه به مجازی

اگر میتونیپ کمک کنید تاپیک پر بازدید باشه مطمئنا نیت خیری نداره. آخه من بیست روز پیش بهش پیام دادم مشکل دارم تو زندگیم سریع عکس خونه و زندگی و یه سری وسیله که خریده بود برام فرستاد. میخواد اعتماد جلب کنه بگه منم وکیلم. میگه وکیلم ولی به درآمدش احتیاجی ندارم اینجا هم به هاطر قلبم کمک میکنم به نی نی سایتی ها

اسم خودش رو هم گفت شاهین عزیزی هستم پیگیری کردم این اسم رو وکیل نیست

من دو هفته پیش برای یک مشکلی بهش پیام دادم سریع عکس خونه و چند منظره از شمال توی گیسوم و وسایلی که خریده بود برام فرستاد. میگفت کولر اسپلیت و یخچال و گاز و لباسشویی خریدم ... آخه به من چه ... دارم بهتون میگم این یه جای کارش میلنگه. احتمالا زنش تلکه اش کرده میخاد همتون رو بندازه به جون شوهراتون و زندگیتون رو ویران کنه.

کافیه یه پیام بهش بدی بگی مشکلی برام پیش اومده دیگه هر روز پیگیرت میشه اینقدر پیگیر میشه اینقدر پیگیر میشه که تا تهش بری... آدم خطرناکیه ولی زبون نرمی هم داره بلده چطوری کارش رو انجام بده ... چنان هول میده به سمت جلو میای میبینی تا تهش رفتی... نمیدونم چرا اینجا اینقدر بی درو پیکر شده. البته آدم خودش باید عقل داشته باشه به هر کسی اعتماد نکنه. آدم به چشماش هم نمیتونه توی این دوره اعتماد کنه چه برسه مجازی... خدا میدونه چه نیتی داره... شاید همین که طلاق طرف رو بگیره به عقده درونیش میرسه