2777
2789
عنوان

خواستگار

178 بازدید | 11 پست

خانوما منو شوهرم عقدیم ولی چون جفتمون درس میخونیم کلا یه مراسم خیلی ساده در حد محرمیت گرفتیم تا وقتی که خدا بخواد جشن مفصل واسه عروسی میگیریم ولی اشناهای دورمون خیلیاشون بی خبرن و همچنان واسم خواستگار میاد امروزم زنگ زدن به مامانم ازم خواستگاری کردن مامانم گف قصر ازدواج نداره نگفت که عقد کردم حالا شوهرم خیلیییی ناراحته میگه چرا مامانت نمیگه ازدواج کردی تا بیخیال شن

حق با همسرت هست

با مامانت بگو

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خیلی کار مادرتون زشت بود حق با همسرته

همشون بچهای ایران بودن.از دی ماه تا میناب و ناو دنا.لال بشه زبونی ک انسانیتش فقط برای یکسری از این بچها گل میکنه.🤗💘#آریایی🇮🇷🇮🇷.#خلیج_همیشگی_فارس🇮🇷🇮🇷.#لعنت_بر_وطن فروش.✨🟤رسول اخراجی ها؛لاتم لاتای قدیم🤠لااقل هر گندی هم که بودن خاک و ناموس و وطن حالیشون بود.دهنتم جررررمیدم وطن فروش خائن🤝🏻🤗💘🟤💙💙شهاب قشنگم؛اسلام محصول ۵۰ سال گذشته در این مملکت نیست.اسلام از ۱۴۰۰ پیش در این مملکت بوده است و اثر آن در فرهنگ و تاریخ و ادبیات این کشور وجود دارد.حافظی که شما روی طاقچه خونتون میزارین در ۱۴ روایت قرآن خدا رو از بر خونده.💙💙💗💗💗چشاش مث مورفینه برام@A💘🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀#بهیادماکان🥺💔

واقعا دلیلی برای ناراحتی هست اتفاقا

پیش خودش میگه اینا هنوز دنبال خواستگارن که به بقیه نمیگن عقد کرده و میگن قصد ازدواج نداره فعلا

من بودم بهم بر میخورد

همشون بچهای ایران بودن.از دی ماه تا میناب و ناو دنا.لال بشه زبونی ک انسانیتش فقط برای یکسری از این بچها گل میکنه.🤗💘#آریایی🇮🇷🇮🇷.#خلیج_همیشگی_فارس🇮🇷🇮🇷.#لعنت_بر_وطن فروش.✨🟤رسول اخراجی ها؛لاتم لاتای قدیم🤠لااقل هر گندی هم که بودن خاک و ناموس و وطن حالیشون بود.دهنتم جررررمیدم وطن فروش خائن🤝🏻🤗💘🟤💙💙شهاب قشنگم؛اسلام محصول ۵۰ سال گذشته در این مملکت نیست.اسلام از ۱۴۰۰ پیش در این مملکت بوده است و اثر آن در فرهنگ و تاریخ و ادبیات این کشور وجود دارد.حافظی که شما روی طاقچه خونتون میزارین در ۱۴ روایت قرآن خدا رو از بر خونده.💙💙💗💗💗چشاش مث مورفینه برام@A💘🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀#بهیادماکان🥺💔

واقعا دلیلی برای ناراحتی هست اتفاقاپیش خودش میگه اینا هنوز دنبال خواستگارن که به بقیه نمیگن عقد کرده ...

دقیقا همینو گفت که انگار خانوادت دنبال کیس بهتری هستن ولی منو شوهرم عاشق هم بودیم ازدواج کردیم خودش شاهده من چقدر با خانوادم بحث کردم تا راضی شدن چون سنمون کمه و خودش میدونه چقدر دوسش دارم اما بازم عصبانیتشو سر من خالی میکنه