2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون

443 بازدید | 31 پست

هر ماه از سر و ته خرجاتون بزنه نه غذای بیرونی نه لباس انچنانی نه مسافرت شمال و ....کلا هدفش جمع کردن باشه که بتونید خونه بخرید و یه زندگی معمولیو نداشته باشید و امنیت مالی به هیچ وجه نداشته باشید بعد هر چند وقت ی بار ببینید برا خیریه پول واریز کرده چون رفیقش تو خیریه کار میکنه هر از گاهی برای کمک بهش پیام میده چه واکنشی نشون میدین

امشب برای هزارمین بار دعوامون شد هر چقد میگم چراغی که به خونه رواست به مسجد حرومه تو مغزش نمیره

خستم واقعا...

قابل بحث ندارم سخنی،خاموشم | و در این یخ زده ایام هیاهویم نیست | گرمی و شوقم نیست ، بودنم پوشالیست رگ عمر عزیز میزند ، لیک ، درونش خالیست🖤💔 ما یادمون نمیره🙌

صدقه قشنگه بزار بده

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حق داری

💍❤️{کاربر قدیمی} یا لثارات الخامنه ای✊🏻منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠

صدقه قشنگه بزار بده

خب این صدقه ب بچم نمیرسه؟ی اسباب بازیو برا بچش نمیخره

قابل بحث ندارم سخنی،خاموشم | و در این یخ زده ایام هیاهویم نیست | گرمی و شوقم نیست ، بودنم پوشالیست رگ عمر عزیز میزند ، لیک ، درونش خالیست🖤💔 ما یادمون نمیره🙌

خب این صدقه ب بچم نمیرسه؟ی اسباب بازیو برا بچش نمیخره

حق داری

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

وا این خرجا که شما میگی اصلا ضروری نیستن و اون بنده خداهم داره واسه خونه پول پسنداز میکنه تریاک که نمیکش باش

والا منه مجردم که حقوقم واسه خودمه هرماه لباسو غذای بیرون و ... مسافرت فلان ندارم چه انتظاراتی دارین تو این گرونی

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

چقدر متنت اشناست دقیقا ابجیم برام تعریف کرد هفته قبل.. شوهرش اینکارو میکنه..من میگم گناهه که تو خیری ...

حالم اصلا خوب نیست

ما یه اسباب بازیو برا بچمون نمیخریم لباس ارزون میخریم سالی ی جفت کفش میخریم که فقط زودتر از این خونه بریم بعد یهو شوهرم اینکارو میکنه

وا این خرجا که شما میگی اصلا ضروری نیستن و اون بنده خداهم داره واسه خونه پول پسنداز میکنه تریاک که ن ...

خب میتونه ب جای این که برا خیریه پول بزنه همینو خرج منو بچم کنه

واقعا ما جز اون قشر از جامعه نیستیم که بتونیم کمک کنیم

وا این خرجا که شما میگی اصلا ضروری نیستن و اون بنده خداهم داره واسه خونه پول پسنداز میکنه تریاک که ن ...

بقیشوخوندی؟؟ اززن وبچش میزنه میده خیریه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

حالم اصلا خوب نیستما یه اسباب بازیو برا بچمون نمیخریم لباس ارزون میخریم سالی ی جفت کفش میخریم که فقط ...

مبلغی که کمک میکنه اگه بالاست حق با شماست ولی اگر نیست حساسیت نداشته باش به زندگی تون برکت میده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)