2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط هر چی میخوری نرم باشه نیاز ب جویدن نداشته باشه یه هفته بعدش اشکال نداره یواش بجویی فک کردم روز ا ...

دلم غذا میخواد دیگه

اینقد ابمیوه و سوپ بی نمک خوردم معده درد گرفتم

افت فشارم دارم خودم🤦🏻♀️

از کی میتونم فست فود بخورم؟

الان که کم نمک میخورم از فردا

کاربری دست دو نفره

من بعد یک هفته نون و برنج همه چی خوردم اروم اروم بخور عیب نداره

دلم غذا میخواد دیگه

اینقد ابمیوه و سوپ بی نمک خوردم معده درد گرفتم

افت فشارم دارم خودم🤦🏻♀️

از کی میتونم فست فود بخورم؟

الان که کم نمک میخورم از فردا

کاربری دست دو نفره

دلم غذا میخواد دیگه اینقد ابمیوه و سوپ بی نمک خوردم معده درد گرفتم افت فشارم دارم خودم🤦🏻♀️از کی می ...

اشکال نداره بخور ریز ریز کن واقعا راست میگی هیچی جای نون و برنج نمیگیره ریز کن با چنگال بخور گاز نمیتونی بزنی مث روزای عادی

اشکال نداره بخور ریز ریز کن واقعا راست میگی هیچی جای نون و برنج نمیگیره ریز کن با چنگال بخور گاز نمی ...

نه گفتم کته نرم و خورشت بخورم

یا نون و املت نون نرم و تازه لواش

با کمی نمک چون دیگه دارم جون میدم

کاربری دست دو نفره

فشارم افتاده دیگه نمیتونم از جام پاشم سرمم زدم فایده نداشت چه غلطی کردم بینیمو عمل کردم ایشالا بمیرم ...

خدانکنه ایجور نگو برو هر چی دلت میخواد ریز کن بخور یواش بجو ولی کلا فست فود و نمک و اینا یکم باعث ورم میشه حالا خیلی دلت کشیده بخور مشکلی نیس

دلم غذا میخواد دیگه اینقد ابمیوه و سوپ بی نمک خوردم معده درد گرفتم افت فشارم دارم خودم🤦🏻♀️از کی می ...

درکت میکنم منم ۱۸ روزه عمل کردم هنوز فست فود نخوردم غذای عادیتو بخور فقط توش نمک کمتر باشه کم نمک بخور

درکت میکنم منم ۱۸ روزه عمل کردم هنوز فست فود نخوردم غذای عادیتو بخور فقط توش نمک کمتر باشه کم نمک بخ ...

شما سرگیجه و اینا نداری؟

من نمیدونستم اینجوریه وگرنه عمل نمیکردم چون بدنم ضعیفه و افت فشار دارم

بخدا ابن چن روزه میگم چی میشه سر بذارم بمیرم ولی این سرگیجه رو تحما نکنم

شما دبگه غذای معمولی میخورین؟

کاربری دست دو نفره

خدانکنه ایجور نگو برو هر چی دلت میخواد ریز کن بخور یواش بجو ولی کلا فست فود و نمک و اینا یکم باعث ور ...

فست فود مشکلی نبست میتونم نخورم ولی بی نمک دیگه نمیشه چون فشارم میوفته همش مبگم کم نمک میشه بخورم؟

فردا مبشه به هفته عمل کردم اناهیل و اینام گرفتم که بخورم

دلم املت میخواد با نون🥲🥲

کاربری دست دو نفره

فست فود مشکلی نبست میتونم نخورم ولی بی نمک دیگه نمیشه چون فشارم میوفته همش مبگم کم نمک میشه بخورم؟فر ...

بخور عامو املت نرمه با لیمو بخور خبری نیست منظورشونه هرررر دقه نمک خالی نکنی رو غذات ن دیگه ب ای حد