2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

138 بازدید | 18 پست

بچها میشه لطفا راهنمایی کنین من خیلی خواب نمیبینم و این ام که دیدم کوتاه بودش خواب دیدم یه جای وایسادم نذری گرفتم آش حضرت زهرا بودش و نمیدونم کی بهم داده بود تو دستم بود ظرفو قشنگ یادمه حتی رنگ ظرف و آشو و میخوردمش با ولع چون انگار دوستش داشتم یهو از خواب دیگ بیدار شدم پنج صبح بودش یه حاجتی ام دارم به نظرتون تعبیرش چیه؟ شبش از خدا گله کرده بودم نشونه خواسته بودم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزمممم تبریککک

حاجتت بر آورده شدههه😍

برا منم دعا کن لطفااا❤️❤️

یه رفیقی دارم تک فرزنده

خواب دیده بود نذری بهش شیر برنج داده بودن

یه ماه بعدش مادرش فهمید بارداره

الان یه برادر ۲ ساله داره😍

عزیزمممم تبریکککحاجتت بر آورده شدههه😍برا منم دعا کن لطفااا❤️❤️یه رفیقی دارم تک فرزندهخواب دیده بود ...

وای خدایااااا شکرتتتت خیلی براشون خوشحال شدم بخدا انقد سریع بودا یعنی خوابم کوتاه بود اول شک بردم خوابه چیه ولی قشنگ حس کردم تو خوابم میگفتم آش حضرت زهراعه چه خوشمزس دو سه قاشق خوردم بیدار شدم همش میگفتم نکنه اشنباه میکنم از خواب پاشده بودم برام دعاکن عزیزم خیلی وقته حاجتی دارم منتظرم شبش دیگ گله کردم ازخدا گفتم یه نشونه ای چیزی بهم بده

عزیزمممم تبریکککحاجتت بر آورده شدههه😍برا منم دعا کن لطفااا❤️❤️یه رفیقی دارم تک فرزندهخواب دیده بود ...

حتما عزیزممم اسمتو بگو اگ دوسداری یا این سفره نیابتی انجام میدن تو اینستا خیلیا حاجتروا شدن از سفره حضرت ام البنین خواستی بگو پیجشو بدم بهت برای منم دعاکن اسمم ستاره اس

وای خدایااااا شکرتتتت خیلی براشون خوشحال شدم بخدا انقد سریع بودا یعنی خوابم کوتاه بود اول شک بردم خو ...

عزیزممم التماس دعاااا😍❤️

از اونجایی که خواب زیاد نمیبینی مطمعن باش این خوابت راسته

آدمایی که زیاد خواب نمیبینن اگه خواب ببینن خوابشون میزنه تو خال😂

واییی چه خدا دوست دارهههه😍😍😍

ما هر چی واسه خدا ناز میکنیم نازمون خریدار ندارههه😂😍❤️

حتما عزیزممم اسمتو بگو اگ دوسداری یا این سفره نیابتی انجام میدن تو اینستا خیلیا حاجتروا شدن از سفره ...

ممنون عزیزمم اسمم مطهره است

والا اینستا ندارم عزیزم

اگه تو رفتی واسه منم دعا کن ستاره بانو😍

عزیزممم التماس دعاااا😍❤️از اونجایی که خواب زیاد نمیبینی مطمعن باش این خوابت راستهآدمایی که زیاد خوا ...

جدییی😍وای چقد ارامش گرفتم امیدواررررم اره دقیقا یه بار صبح دیدم که همسایمون فوت شده ولی توخواب اسم یه خانوم بود بعد پاشدم عصر گفتن یه آقایی همسایه فوت کرده اصلا خواب نمیبینما میبینمم کوتاه میبینم🤣 برای همون حس کردم توهم زدم دیروز ولی هی مرور کردم دیدم نه خواب دیدم

قوروبونت برم 🤗 ☺️ خدا همه بنده هاشو دوس داره مطمئن باش ایشالا دلت شاد بشه🤭🩵کاش منم حاجتم روا بشه

جدییی😍وای چقد ارامش گرفتم امیدواررررم اره دقیقا یه بار صبح دیدم که همسایمون فوت شده ولی توخواب اسم ...

آره عزیزممم خیالت راحتتت

وای چه دقیق😂

میگن خواب ما خانوما برعکسه ،واسه همین مردو زن دیدی😂😂

انشالله عزیزمم برام دعا کن😍❤️