بچها میشه لطفا راهنمایی کنین من خیلی خواب نمیبینم و این ام که دیدم کوتاه بودش خواب دیدم یه جای وایسادم نذری گرفتم آش حضرت زهرا بودش و نمیدونم کی بهم داده بود تو دستم بود ظرفو قشنگ یادمه حتی رنگ ظرف و آشو و میخوردمش با ولع چون انگار دوستش داشتم یهو از خواب دیگ بیدار شدم پنج صبح بودش یه حاجتی ام دارم به نظرتون تعبیرش چیه؟ شبش از خدا گله کرده بودم نشونه خواسته بودم
عزیزمممم تبریکککحاجتت بر آورده شدههه😍برا منم دعا کن لطفااا❤️❤️یه رفیقی دارم تک فرزندهخواب دیده بود ...
حتما عزیزممم اسمتو بگو اگ دوسداری یا این سفره نیابتی انجام میدن تو اینستا خیلیا حاجتروا شدن از سفره حضرت ام البنین خواستی بگو پیجشو بدم بهت برای منم دعاکن اسمم ستاره اس
عزیزممم التماس دعاااا😍❤️از اونجایی که خواب زیاد نمیبینی مطمعن باش این خوابت راستهآدمایی که زیاد خوا ...
جدییی😍وای چقد ارامش گرفتم امیدواررررم اره دقیقا یه بار صبح دیدم که همسایمون فوت شده ولی توخواب اسم یه خانوم بود بعد پاشدم عصر گفتن یه آقایی همسایه فوت کرده اصلا خواب نمیبینما میبینمم کوتاه میبینم🤣 برای همون حس کردم توهم زدم دیروز ولی هی مرور کردم دیدم نه خواب دیدم
قوروبونت برم 🤗 ☺️ خدا همه بنده هاشو دوس داره مطمئن باش ایشالا دلت شاد بشه🤭🩵کاش منم حاجتم روا بشه