2777
2789
عنوان

چقدر بدبختم😭😭😭😭

97 بازدید | 23 پست

خیلی وقت بود میخواستم یه وسیله ای بخرم(یه ایرپاد) قیمتش ۴ میلیون و ۷۰۰ تومن بود

خودم تو خونه کار کردم سفارش گرفتم ۳ میلیونشو دراوردم

به بابام گفتم انقدر کم دارم بقیشو بده

بابام پولو ریخت کلی خوشحال شدم که بالاخره پولش جور شد

داشتم سفارش میدادم مامانم اومد بالا سرم که حالا خیلی واجبه ؟ پولتو نگه دار ، یه چیز ارزون بخر و....

بابامم از اون اتاق فهمید میخوام چی بخرم گفت من فکر کردم میخوای چیز واجب بخری، خودم پول لازم دارم تو این اوضاع میخوام برا فلان چیز جمع کنم، ریختم برای تو که چیزی که نیازته بخری، پولو برگردون

منم پولشو برگردوندم

مامانم عذاب وجدان گرفت پولشو داد و خریدمش

الانم با بابام قهرم بهش گفتم پولتو ریختم برو جمعش کن ، وقتی پولو دادی دیگه چکار داری واسه چی خرجش میکنم. گفت نهههه خیلی هم مهمه فکر کردم چیز واجب میخوای...

چقدر من بدبختم توی ۳۱ سالگی وضعم اینه

خاک تو سر زندگیم کنن

خریدم زهرمارم شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان تو هر کشوری بودی مستقل بودی

تقصیر بابامه نمیزاره برم سرکار وگرنه من تحصیلات ارشد دارم ، میگه فقط باید بری پیش فلان آشنا سر کار خوب وگرنه هیچ جای دیگه نمیری

از یه سنی به بعد بودن با خانواده مکافات هست

همین قهر رو بهانه کن شاغل شو

به خودت میایی میبینی 40 و 50 ساله شدی هنوزم واسه خرید هر چیزی اجازه بگیری

یکی از سخت ترین کارهای دنیا چال کردن آرزو هاست نه آرزو های ماورایی بلکه آرزو هایی که واسه جامعه اصلا آرزو حساب نمیشه و اصلا دغدغه ای مثل اون ندارن که اسمش بشه آرزو

از یه سنی به بعد بودن با خانواده مکافات هست همین قهر رو بهانه کن شاغل شوبه خودت میایی میبینی 40 و 50 ...

چه خاکی به سرم بریزم خودش نمیزاره برم سرکار وگرنه من تحصیلات ارشد دارم ، میگه فقط باید بری پیش فلان آشنا سر کار خوب وگرنه هیچ جای دیگه نمیری

تقصیر بابامه نمیزاره برم سرکار وگرنه من تحصیلات ارشد دارم ، میگه فقط باید بری پیش فلان آشنا سر کار خ ...

خوب به درک

ببخشید عزیزم من خود تاپیک ببین تو خانواده زورگو بزرگ شدم و الان اول جوانی افسرده دارو میخورم

شما دیگه بزرگی گوش نکن تا کی میخوای گوش بدی؟؟ بخدا خانواده ایرانی اکثریت سالم نیستم از همه نظر روانی ، اقتصادی و......

بهشون اجازه بدی دخالت کنند فردا ازدواج هم نمیزارن

خوب به درک ببخشید عزیزم من خود تاپیک ببین تو خانواده زورگو بزرگ شدم و الان اول جوانی افسرده دارو میخ ...

انقدر انداختنم گوشه خونه نه پول دادن نه جایی رفتم نه با کسی ارتباط داریم ، بلد نیستم برم دنبال کار اصلا شخصیت مستقل و بااعتماد به نفس ندارم همش میترسم اشتباه کنم

از یه سنی به بعد بودن با خانواده مکافات هست همین قهر رو بهانه کن شاغل شوبه خودت میایی میبینی 40 و 50 ...

انقدر انداختنم گوشه خونه نه پول دادن نه جایی رفتم نه با کسی ارتباط داریم ، بلد نیستم برم دنبال کار اصلا شخصیت مستقل و بااعتماد به نفس ندارم همش میترسم اشتباه کنم خرابکاری کنم

انقدر انداختنم گوشه خونه نه پول دادن نه جایی رفتم نه با کسی ارتباط داریم ، بلد نیستم برم دنبال کار ا ...

چقدر من هستی🥲

من ترم آخر پاییز لیسانس میگیرم ولی شجاعت ندارم برم ۳جا رفتم گفتن نمیخوایم

بنظرم حتی اگر کار نشد حداقل برو بیرون به بهانه باشگاه چهار تا آدم ببین برو فروشگاه بپرس برای کار آدم میخوان یا نه

اگر گفتن نه حداقل همون مکالمه کوتاه خوبه باز

چقدر من هستی🥲من ترم آخر پاییز لیسانس میگیرم ولی شجاعت ندارم برم ۳جا رفتم گفتن نمیخوایمبنظرم حتی اگر ...

امروز رفتم حضوری فروشگاه ها رو بگردم قیمت بگیرم ، فقط یه جا که اونم هیچ کس جز مغازه دار نبود رفتم قیمت گرفتم بقیه مغازه ها رو روم نشد برم

اصلا نمیدونم چکار کنم چجوری کار پیدا کنم