2777
2789
عنوان

رشته تجربی

107 بازدید | 17 پست

من میرم دهم تجربی و به این رشته خیلی علاقه دارم

اگر من از همین دهم خیلی خوب شروع کنم میتونم رشته های تاپی مثل دندون و پزشکی قبول شم

فقط از این نگرانم که مدرسم نمونه و تیزهوشان نیست

بعد اینکه تا وقتی سهمیه ها باشن من اصلا امیدی ندارم

نمیدونم که ایا با وجود این شرایط جاایی هم واسه ماها که سهمیه نداریم هستتتت

از همین تابستون شروع کنم به خوندن خوبه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اگه مدرست غیرانتفاعی هم باشه خیلی خوبه

از اون طرف یه اشتراک الماس ماز بگیر آزموناشم حضوری ثبت نام کن حدود ۱۴ تومن هست ولی وااااقعا میارزع چیزایی ک دبیرا نمیگن میگه و برای کنکور امادت میکنه من خیلی دیر باهاش اشنا شدم فقط دوازدهمو خریدم اگ میدونستم هست دهم و یازدهمم میخریدمش چون اینجور مدارس تدریس آنچنانی ندارن

My heart is, and always will be, yours.

نه بنظرم از تابستون خسته میشی اگه امکانش هست تابستون برو مسافرت گردش حال و هوات عوض کن

مدرسه دولتی هست ؟ پارسال چقدر قبولی داشته ؟

اگه پایه ات ضعیفه و مدرسه ضعیفی میخوای بری پیشنهاد میکنم کلاسای ماز ببینی اشتراک الماس بگیر الان پول میدی برای سه سال هست هم آزمون داره هم کلاس خیلی به صرفه هست مشاور هم بنظرم بگیر چون ببین دهم که میری یهو شکه میشی افت میکنی درسا تغییر کرده اینا طول میکشه تا بفهمی جریان از چه قرارع بنظرم مشاور بگیر ذهن آتی خیلی خوبه از همه مشاورایی که دیدم بهتره تو اینستا روبیکا تلگرام اینترنت کلا هر جا خواستی سرچ کن زهرا جعفری ذهن آتی میاره

عاقبت خاک گل کوزه گران خواهیم شد

عزیزم اگه مدرست غیرانتفاعی هم باشه خیلی خوبهاز اون طرف یه اشتراک الماس ماز بگیر آزموناشم حضوری ثبت ن ...

اره میرم غیرانتفاعی

بعد اینکه شما واسه همه درسا چه عمومی چه تخصصی فیلمای اساتید ماز رو میدیدین؟یا بعضی هاشون

اتفاقااا ماز ثبت نام کردم چند روز پیش

اره میرم غیرانتفاعی بعد اینکه شما واسه همه درسا چه عمومی چه تخصصی فیلمای اساتید ماز رو میدیدین؟یا بع ...

الان که تابستون هست بنظرم تدریس همه دبیران ببین یه قسمتیش رو

با هر کدوم که راحت تری ادامه بده

الان که تابستون هست بنظرم تدریس همه دبیران ببین یه قسمتیش رو با هر کدوم که راحت تری ادامه بده

نونه تدریسا رو دیدم

واسه فیزیک شجاعی برداشتم

زیست فرهمندنیا

ریاضی عزیزی متاسفانه کریمی واسه ما نبودن

شیمی هادیان فرد

واسه دروس عمومی هم برداشتم ولی به نظرتون تدریس های دروس عمومی رو هم ببینم؟وقتم رو نمیگرن؟

اره میرم غیرانتفاعی بعد اینکه شما واسه همه درسا چه عمومی چه تخصصی فیلمای اساتید ماز رو میدیدین؟یا بع ...

افرین اشتراک الماس خریدی؟

من اشتراک الماس گرفتم کل عمومی ا تخصصیا رو داشت

My heart is, and always will be, yours.

نونه تدریسا رو دیدم واسه فیزیک شجاعی برداشتم زیست فرهمندنیا ریاضی عزیزی متاسفانه کریمی واسه ما نبودن ...

ببین برو مدرسه

بعد کلاسا هم احتمالا مهر ماه شروع میشه

تا اون موقع تدریس دبیرای مدرسه میبینی با هر کدوم اوکی نبودی کلاس ببین اون دروسو

بنظر منم برای همه فیلم نبین چون تو ۶ ساعت مدرسه ای بعدش بینی فیلم ببینی وقت نمیکنی مباحث بخونی و تکالیف حل کنی

بنظرم حداقل ۲ تا درس فیلم ببین بقیه اش بشین تکالیف حل کن این کلاسای آنلاین خودشون تکالیف میدن و تکالیف مدرسه هم هست

راستی سعی کن سال دهم با مدرسه پیش بری خیلیا فکر میکنن اولش هست چیز مهمی نیست فلان یهو به خودشون میان میبینن عقب افتادن

سعی کن هیچ آزمونی غیبت نکنی چه خوب چه بد آزمون بده و تحلیل کن

نکات مشاوره ای من بازم تاکید میکنم ذهن آتی خیلی خوبه حتما مشاور بگیر

راستی اسی یه چیز مهم اگه برگردم حتما انجام میدن اینه که اگه قبلا کلاس زبان نرفتی برو از همین الان چه حضوری چه آنلاین خیلی به دردت میخوره

الان درسای دهم شروع نکن زوده مگه اینکه کلاسای ماز شروع شده باشه که فک نکنم الان شروع بشه

پس کلاس زبان شرکت کن بقیه اش هم برو عشق و حال مسافرت گردش چون تا تابستون ۱۴۰۹ استراحت نداری 😁

ذهن اتی چجوریاست رایگانه؟چطور مشاوره بگیرم؟

نه پولیه مشاوره ماهانه هست

تو گوگل یا روبیکا اگه داری بزن ذهن آتی میاره مدیرش دکتر زهرا جعفری هست خودش مشاوره نمیده ولی مشاور های خوبی تو گروهش داره فک کنم مشاوره ماهانه داشته باشه قیمت فک نکنم زیاد باشه نهایت ۱ تومن تا ۱ و ۵۰۰

الان نگیر البته بزار مهر ماه مشاور بگیر که مدرسه شروع میشه

درخواست مشاوره میدی خودشون زنگ میزنن شرایط میپرسن بعد خودشون برات مشاور انتخاب میکنن اگه راضی نبودی میتونی تعویض کنید بعد دیگه یک ماهه هست اگه کلا ازشون راضی نبودی میتونی دیگه تمدید نکنی

بری سراغ مشاور های دیگه مثل سیب ترش و نوتروفیل و مدیکال ولی من تجربه دارم هیچی ذهن آتی نمیشه