2777
2789
عنوان

عدم لانه گزینی

30791 بازدید | 23 پست

دوستان من ماه پیش ٢۴ اردیبهشت پری شدم.قرص متفورمین میخوردم و از روز ٣پری لتروزول خوردم.سونو روز ١٣ یه دونه فولی ٢۶ داشتم.امپول اچ سی جی زدم ک تخمک ازاد بشه.روز٢۴ پری بی بی زدم مثبت شد اونم سه بار.ولی از خون دادم منفی بود. الان ٢۵ پری ک‌باید ۵ روز دیگه میرفتم‌تست بارداری میدادم از اول صبح خونریزی کردم.از دو روز بعد امپول سینه هام درد میکرد تا الان. کلا ناخوش احوال بودم.دکتر رفتم و گفت احتمالا بارداری شیمیایی داشتی و لانه گزینی اتفاق نیفتاده.

حالا سوالم اینه دلایل لانه گزینی ناموفق چیه؟هردفعه فکر و خیال میکنم نمیدونم الان باید چه کارایی انجام بدم تا نتیجه بگیرم ؟ خیلی ممنونم از اینکه جوابم بدین

منکه با iui باردار شدم بعد از تخمک گذاری دکتر بهم هر ۱۲ ساعت شیاف پروژسترون داد تا محیط رحم آماده بشه برای لانه گزینی جنین...حتی شنیدم به بعضیا قرص استرادیول هم میدن که ضخامت رحم بالا بره و جنین بتونه راحت لانه گزینی کنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...

منم بعضی وقتا عقب انداختم بی بی چکم هم مثبت شده ولی دوسه روز بعدش پریود شدم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بارداری شیمیایی می تواند به دلایل مختلفی رخ دهد ، مثل :

- ناهنجاری های رحمی.

- لایه های نا کافی رحمی.

- اختلالات کروموزومی جنین.

- فیبروئیدها ( توده های خوش خیم ).

- کمبود هورمونی.

- رحم برای جایگزینی تخمک شرایط مناسبی ندارد.

- تخمک آسیب دیده.

💗الهی و ربی من لی غیرک💗

بی بی چکت بخاطر امپول مثبت شده نطفه ضعیف باشه نمی تونه لانه گزینی کنه خودتو شوهرتو تقویت کن گرمیجاتم موقع لانه گزینی نخور

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
منکه با iui باردار شدم بعد از تخمک گذاری دکتر بهم هر ۱۲ ساعت شیاف پروژسترون داد تا محیط رحم آماده بش ...

موقع ای یو ای چند تا تخمک داشتی؟

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...