2777
2789
عنوان

بنظر شما چرا

174 بازدید | 29 پست

شروع یه کاری سخته خیلی؟

ولی خب وقتی انجامش میدیم میبینیم که نه انگار اون قدرا هم که فکرشو میکردم سخت نیستا ولی خب همین شروعش مثل جابه جایی کوه میمونه

چرا واقعا و اگه توی این موقعیت بودید چه کردید؟

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چشم از کار میترسه

خب درست

ولی چیکار کنیم که بتونیم شروع کنیم

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

چون قبلش فکر میکنی سخته

ذهنت دنبال بودن توی نقطه ی امنشه

و امن بودن یعنی کاری نکردن

بخاطر همین بهت استرس میده کاری نکنی

وقتی میکنی میفهمی اونقدرم که استرس داشتی نبوده

من برعکس شروع برام راحته وسط کار رها می کنم😄زیادی بهش فکر م کنی. فقط تصمیم بگیر و انجامش بده جاست د ...

واییی من برعکس شما 😂

شروع خیلی سخت ولی اگه شروع شد و راه افتاد دیگه به این راحتی ول نمیکنم

فقط شروعش یکم سخته

چون قبلش فکر میکنی سختهذهنت دنبال بودن توی نقطه ی امنشهو امن بودن یعنی کاری نکردنبخاطر همین بهت استر ...

بنظرم کاملا درست

نصف مشکلاتم از فکر زیاد و نشخوار فکریه

واییی من برعکس شما 😂شروع خیلی سخت ولی اگه شروع شد و راه افتاد دیگه به این راحتی ول نمیکنم فقط شروعش ...

خب تو وضعت بهتره چون من خدای کارهای ناتمامم

یکیش پایان نامه م ک ده سال دفاع کردم نرفتم دنبال مدرکش

رمانی ک نصفه نوشتم

زبانی ک تا آخر ادامه ندادم

سریالایی ک چند قسمت مونده ب پایان دیگه ندیدم

شوهرم میگه ترسناکی ی کم

Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...

خب تو وضعت بهتره چون من خدای کارهای ناتماممیکیش پایان نامه م ک ده سال دفاع کردم نرفتم دنبال مدرکشرما ...

باع این که خیلی بده آخه لذت هر کاری به اتمام موفقیت آمیزشه حالا این همه زحمت کشیدید و به اتمام نرسونیدش حیفه که

باع این که خیلی بده آخه لذت هر کاری به اتمام موفقیت آمیزشه حالا این همه زحمت کشیدید و به اتمام نرسون ...

وسط راه سوخت تموم میشه انگیزه م صفر میشه

کمال طلبی بیمارگونه

Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...