2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 31 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فیلم

اهوم

محاسباتت خوب نیس

یعنی اینکه پایت مشکل داره

بنظرم اون محاسباتی که توشون گیر داری براشون فیلم جداگانه تز آپارات و اینا ببین

کاربر قدیمم ❤دانشجوی انصرافی وناخنکار فعلی💅۲۴ساله💜عاشق قانون جذب🌛💫
بله شما از همین الان شروع کنی به درس خوندن میتونی. از پایه شروع کن که قوی بشی و تا زمانی که تست های ...

مشکلم بیشتر با محاسباته😭💔روشودرست میرم جواب اخرم همش پرت و پلا در میاد

اهوم محاسباتت خوب نیس یعنی اینکه پایت مشکل داره بنظرم اون محاسباتی که توشون گیر داری براشون فیلم جدا ...

به خدا بگم باورت نمیشه از مهر همینم مورد داریم کل راه حلم درسته جواب اخرم یه چیزیه حتی تو گزینه ها نیست

به خدا بگم باورت نمیشه از مهر همینم مورد داریم کل راه حلم درسته جواب اخرم یه چیزیه حتی تو گزینه ها ن ...

😂منم بعضی وقتا اینجوریم عیب نداره تمرین کن و فیلم ببین براش

کاربر قدیمم ❤دانشجوی انصرافی وناخنکار فعلی💅۲۴ساله💜عاشق قانون جذب🌛💫
😂منم بعضی وقتا اینجوریم عیب نداره تمرین کن و فیلم ببین براش

از این میسوزم راه حل مو به مو با پاسخنامه یکیه اونوقت موقع جواب اخر نمیدونم چه واکنشی تو مغزم رخ میده هیچ وقت جواب اخر و بهش نمیرسم 😭😐

ببین من ریاضی و فیزیکم افتضاح بود کلا از این دوتا درس متنفرم. بالاترین نمرات ریاضی و فیزیکم تو دبیرستان 15 بوده.

برای کنکور اول رفتم سراغ فرمولهای پایۀ ریاضی(مال ریاضی مهم😅 و حسابی توشون مسلط شدم) بعد ریاضی دهم بعد یازدهم و دوازدهم و خیلی سوال تشریحی و تست ازشون کار کردم. تا وقتی که مطمئن نشدم ریاضی دهمم قوی شده و مسلط نیستم سراغ پایه بالاتر نرفتم.(برای بقیه دروس به خصوص فیزیک هم همین کارو کردم)بعد ترکیبی هم تست زیاد زدم (اونم به زور چون ازشون بدم میومد)

سر جلسه کنکور انتظار داشتم نهایتش 20درصد بزنم ولی تونستم هردوتاشو بالای 50درصد بزنم (خودمم شوکه شدم😅)

طبق تجربه من کل کتاب رو مسلط باشی و مفهومی بخونی و تحلیلشون کنی و بری سراغ حل سوالات تشریحی و بعدش بری سراغ حل و تحلیل تست زیاد . هم برای کنکورت خوبه هم نهایی

ببین من ریاضی و فیزیکم افتضاح بود کلا از این دوتا درس متنفرم. بالاترین نمرات ریاضی و فیزیکم تو دبیرس ...

میدونی مشکلم چیه از مهرم براش راهکار پیدا نکردم راه حلم مو به مو درسته توجواب اخر نمیدونم چه واکنشی رخ میده تو ذهنم عدد اخر اکثرا حتی توگزینه ها هم نیست😐