2777
2789
عنوان

طول سرویکس

34 بازدید | 8 پست

سلام خانوما خواستم بگم کسایی که مشکل طول سرویکس دارن فقط استراحت کنید دکتر به من گفت باید سرکلاژ بشی ولی من قبول نکردم،بدون شیاف پروژسترون و فقط با استراحت حتی دستشویی فرنگی هم استفاده نکردم ولی طول سرویکسم رفت بالا فقط توی ده روز از 29رسید به36.5 امیدوارم بدردتون بخوره گفتم تجربه ای که کسب کردم و بگم

چقدر خوب

منکه استراحت ندارم ولی هرروز شیاف میزارم انتی ۳۳ بود آنومالی۳۲🥺

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی عالی اما شرایط هر کسی با بقیه فرق داره ، نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید

اون که آره ولی من چون از اولش طول سرویکسم کوتاه بود دکتر گفت باید سرکلاژ بشی ولی من خودموبستم به استراحت و نزدیکی نداشتم و موقع خواب بین پاهام بالش میزاشتم خدارو شکر رفت بالا گفتم شاید بدرد کسی بخوره نظرمو به اشتراک گذاشتم چون خیلیا میگفتن با استراحت بالا نمیره ولی برای من تاثیر داشت

با ی سرچ کوچیک کلی تاپیک تو همین سایت میاد بالا از کسایی که سرکلاژ نکردن و سقط کردن. اولویت با نظر د ...

من فقط نظر خودمو در میون گذاشتم، صد البته معلومه که باید نظر دکتر در اولویت قرار داشته باشه

اين عدد رو كي ميگن؟من هشت هفتمه دكتر چيزي بهم نگفت

احتمالا واسه شما نرماله من دکتر برام سونو طول سرویکس نوشت که واژینال انجام دادم توی سونوی ان تی

انشالله برای شما مشکلی نیست و نباشه و به خوبی و خوشی زایمان کنی

چقدر خوب منکه استراحت ندارم ولی هرروز شیاف میزارم انتی ۳۳ بود آنومالی۳۲🥺

برای شما فکر کنم نرماله میگن بالای سی خوبه ،سعی کن استراحت کنی هرچقدر میتونی

انشالله که به سلامتی زایمان کنی و نی نیت وبغل بگیری