2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من وقتی میخوابم همینطور میشم . روح از بدنم خارج میشه حتی جسمم رو روی زمین میبینم . اهمیت نمیدم . خواب همینه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

امتحانش نکن

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤
چجورییی

راحته . میخوابم .روحم سبک از بدنم خارج میشه به طرف سقف کشیده میشه . جسمم رو میبنم روی زمین . بعد میرم میگردم میچرخم و صبح هم بیدار میشم میبینم نمردم .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من گاهی اوقات انجام میدن میخوابم چشمام و میبندم بدنم و شل شل میکنم سعی میکنم به هیچی فکر نکنم بعد اوتقدر خودم شل میکنم تا بدنم بی حس بشه و کمکم یه تیر تو بدنم حس میکنم و میتونم جسم خودم و بیبینم ولی برگشتنش یکم درد ناکه ادم اندازه ی هزار سال خسته و بی حال و بی جون میشه

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

چجوریاس.

البته برای من صرفا پرواز روح نبود خیلی عجیب تر بود مثلا خواب بود بدنم کاملا خواب بود ولی انگار مغزم کامل به هوش بود با یه جسم ثانویه که بهش کالبد اختری یا اتری هم میگن دقیقا شبیه جسمم از بدنم جدا میشدم و معمولا چندتا هاله اطرافم بودن و انگار اختیاری از خودم نداشتم اونا بودن که منو هر جا که میخواستن میبردن چون مال حدود ۲۰ سال پیشه از جزئیاتش چیزی یادم نیست فقط میدونم از بالا خودم و اتاق و وسایلش و اگه کسی تو اتاق بود میدیدم یه سری چیزا هم توی بیداری میدیدم بدون برون فکنی

کاربر آقا