fhjkl مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 917 عنوان پشام ریختع 108 بازدید | 5 پست اخلاق منو میگن شبیه زندایی باباته .!!! اخه چرا مگه داریم مگه میشه ؟ من هرکاری میکنم میگن عجولی مثل زندایی بابات میگن پر حرفی مثل زندایی بابات هیجوره نمی تونم این و قبول کنم 😐😑 خدا کنه روزی موفقیت همهی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘 1405/04/28 | 19:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fhjkl مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 917 زندایی شد فااامیل آخه اه زندایی که هیجی میگن زندایی بابام تو یک ثانیه مغزم داره میترکهههه یعنی چی اخه زندایی بابات یارو ۶۰ سالشه خدا کنه روزی موفقیت همهی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘
فرنازجان عضویت: 1400/10/25 تعداد پست: 18494 اخلاق ارثی هم که باشه از زندایی کسی ارث نمیبره.چه برسه زندایی بابا پارسا پسرمامان😍
fhjkl مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 917 اخلاق ارثی هم که باشه از زندایی کسی ارث نمیبره.چه برسه زندایی بابا میدونم ولی از بچگی بعضی از خصوصیات اخلاقی رو به اون نسبت میدن خدا کنه روزی موفقیت همهی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘