2777
2789
عنوان

💩دم ت زندگیم

145 بازدید | 8 پست

دوست پسرم یه پسر خوش قیافس تک بچس بعد اخلاقشم بد نیس فقط سریع ناراحت میشه بهش برمیخوره یهوو داد میزنه وقتی عصبی میشه

اینطوری ک من میبینم تا ۵سال دیک ام نمیشه ازدواج کنیم

مادر پدرم لول خانوادگی براشون خیلی مهمه پدرم تحصیل کردس خودمم دانشجو ام این پدرشون معتاده خونشونم اصلاااااا وضع خوبی نداره باغ دارن میتونن بفروشن نمیفروشن ولی تو اسنپم کار میکنه ی زندگی بخور نمیر

بعد از ایناس کات کنم هیزنگ میزنه فوش میده هی بد بیراه میگ شایدم تو زندگیم اذیتم کنه ازدواج کنم

خاستگارم دارم حس میکنم با هیشکی نمیتونم زندگی طولانی مدا داشته باشم از ازدواج میترسم

از اینکه با ی ادم زمان زیادی باشم حس میکنم زده میشم

۲۲سالمه

خودت میدونی مناسبت نیس و بازم ادامه میدی باهاش

فردا روز آسیبی بهت زد، مقصرش کسی نیست جز خودت

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم ادم مناسبی نیست اصلا

ولی تا رابطه قبلیت رو فراموش نکردی ازدواج نکن

پروف خودمم🦋آناهــــیتا🦋اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری دقت نمیکنم

خدایی اینایی که پیدا میکنن باهم حرف میزن چطوری به ازدواج ختم میشه تازه خوشبختم میشن

چرا من همچین عرضه ای ندارم

منم ۲۱ سالمه

ببین از من به تو نصیحت بالاتر از خودت برو پایین تر نروو اصلاااا خودت میگیی شما خانواده سر تری هستی پس دمشون بزن