2777
2789
عنوان

مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 26 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که خوشم نمیاد از مشهد البته خودم مشهد زندگی میکنم

ولی خیلی گرفتس و جای زیادیم نداره

ولی خب بیشتر کافه و رستوراناش خوبه

فست فودی میخوای دانژه و توکا برو

کافه میخوای پینک و نون و پیاده رو

غذای خوب فقط شاندیز و ارم و شایان و حاج حسن

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد محقق🌱 📚فمینیست ، ماکسیمالیست و مخالف مینیمال 🏳🥻 شخصی همه شب بر سر بیمار گریست چون صبح شد او بمرد و بیمار بزیست...

من که خوشم نمیاد از مشهد البته خودم مشهد زندگی میکنم ولی خیلی گرفتس و جای زیادیم نداره ولی خب بیشتر ...

اتفاقا مشهد خیلی جاهای قشنگی داره ،احتمالا نرفتی یا اطلاعی نداری

اتفاقا مشهد خیلی جاهای قشنگی داره ،احتمالا نرفتی یا اطلاعی نداری

اتفاقا کافه رستوران جاهای تفریحی زیاد میرم

ولی گرفتست کاملا هم مشخصه

من خودم یه دوره اصفهان زندگی کردم الانم دارم مشهد زندگی میکنم

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد محقق🌱 📚فمینیست ، ماکسیمالیست و مخالف مینیمال 🏳🥻 شخصی همه شب بر سر بیمار گریست چون صبح شد او بمرد و بیمار بزیست...

چ کنم خب😂🫠💔

اگه فضای آروم دوست داری کتابخونه هایی که حالت کافه ای طورن برو..

شهربازی قهرمانان هم کیف میده.

من خودم ب شخصه سواری با مترو تا وکیل آباد رو دوست دارم تنها تفریح سالممه😂💘

طرفای سیدرضی به بالا پر از کافه و سلف بستنی و...اس

فضای خوبی داره خیابونش برای قدم زدن

طرف فرودگاه هم یه باغه..نمدونم چی بهش باغ مشهد همچین چیزی میگن.. شنیدم جای خوبیه و ورودی میگیرن.

طرف پاساژ مهر کوهسنگی هم موزه داره و پاساژ و پارک هم هست..همون طرفا بستنی ایتالیایی چند متری میفروشن اونم معروفه.

حرمم یه موزه داره ک خودم نرفتم اما تعریفشو از دوستام شنیدم.

پاساژ آرمیتاژ هم ک جای خوبیه صرفا برای نگاه کردن..طبقه آخرش رستوران کره ای و ژاپنی اگه اشتباه نکنم داره و یه کافه هم داره اما خدا تومنن.

سینما هم داره اونجا

به غیر آرمیتاژ تو میدون شریعتی سینما داره...اسمش سینما آفریقا بود فک کنم

دیگ در همین حد یادمه من خودم دانشجو ام اونجا.

من که خوشم نمیاد از مشهد البته خودم مشهد زندگی میکنم ولی خیلی گرفتس و جای زیادیم نداره ولی خب بیشتر ...

جای زیادی نداره؟؟؟😳

عجیب بود واقعا

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
جای زیادی نداره؟؟؟😳عجیب بود واقعا

بله نسبت به شهرای اصفهان و تهران جاهای زیادی نداره

یا حداقل باید پول زیادی خرج کنی برای تفریحاتش

من یه دوره اصفهان زندگی کردم الانم مشهد زندگی میکنم

یه امام رضا داره که به کل ایران می ارزه😍

از این نظر دیگه سلیقست