2777
2789
عنوان

دلم گرفته

128 بازدید | 11 پست

چرا امام رضا منو نمیطلبه؟ خیلی دلم مشهد میخاد خیلی مشکل دارم میخام حرمش زار بزنمو فقط گریه کنم خدایا چرا منو نمیطلبه😔😔😔. به شوهرم میگم بریم مشهد قبول نمیکنه میگه پول نداریم راستم میگه کلی قرض و قوله داریم ولی من دلم مشهد میخاد

السلام علیک یا علی بن الموسی الرضا

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی سوالات حقوقی را از من بپرسید مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر را از من بپرسیدنذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه هز اینجا نمیتونی راز و نیاز کنی

خب همه دلشون مشهد میخواد منم دلم میخواد ولی الان شرایطش رو نداریم ولی در عوض از اینجا درد و دل میکنم

از وقتی مادر شدم فهمیدم که چرا میگن بهشت زیر پای مادر است😊😁 در خواست پذیرفته نمیشود

مگه هز اینجا نمیتونی راز و نیاز کنیخب همه دلشون مشهد میخواد منم دلم میخواد ولی الان شرایطش رو نداریم ...

ازینجا زیاد درد و دل کردم دیگه دلم میخاد برم زیارتش