2777
2789
عنوان

غذا😋😋😋😋

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 26 پست
اگه ربی میخوای  خب سیب زمینی پیاز  سویا  یا گوشت چرخکرده  سرخ می کنی میریزی اگه ...

ممنون😍

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با چه سسی میخوای؟ پاستای اصلی با سس آلفردو هست دستور این سس هم تو نته سس آلفردو خوشمزه اس ولی سیر د ...

اصلا خوشمزه میشه؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

اول پیاز خورد شده رو تو یکم روغن تفت بده بعدش سینه مرغ ریز شده رو بهش اضافه کن مرغ که خوب پخت قارچ خورد شده رو اضافه کن و بذا یکم آب بندازه نمک و فلفل آبلیمو بزن بعدشم زیرشو خاموش کن

تو یه ظرف یکم کره بریز یه حبه سیر رو توش تفت بده بعدش یه بسته پنیر خامه ای اضافه کن و بعدشم نصف بسته خامه صبحانه خوب با همزن هم بزن یه دست شه و یه لیوانم بهش شیر اضافه کن بذار یکم بمونه بعدش سس قبلی و به این سس اضافه کن

پاستا هارو هم آبکش کن با این مواد مخلوط کن

اگه میشه برای حاجت دلم صلوات بفرست :))))
اول پیاز خورد شده رو تو یکم روغن تفت بده بعدش سینه مرغ ریز شده رو بهش اضافه کن مرغ که خوب پخت قارچ خ ...

خییییییلی ممنون عزیزم😘

اینی که برات ندشتم با سس آلفردوِ

سس الفردو رو اینجور ک گفتی درس میکنن یا بایدبخرم

همون مخلوط کره و خامه و شیر .... میشه سس آلفردو

اهان ممنون