2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه راحت بهم گفت ببخشید من ادم رکی هستم

یعنی هرکی اومد ادم روانی هیچی ندار فقط اسمش شوهر باشه کافیه😐 یه خانمیم ۴۰ ب بالا بود فکرمیکرد دیکه کیس خوب نمیاد براش خیلیم ازادی داشت واقعا دخترخوبی بود با یه مرد که شغل و خونه زندگی خوبی نداش ازدواج کرد الان مرده جیگرشو خون کرده هوسباز خائن الانم خونه پدرزنش زندگی میکنن

ازدواج که سن و سال نداره ...هر زمانی یه نفر همزمان به بلوغ جسمی و فکری و جنسی باهم رسیده باشه میتونه ازدواج کنه چه دختر چه پسر یکی ۲۰ سالگی یکی ۴۰ سالگی

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

از من بیست ویک ساله که ازدواج کرده خواهر تو خیلی جلوتر منی خیلی موفق تر منی که ازدواجم اونی که میخواستم نبود نگران هیچی نباش بنظرم ازدواج با صبر بهتره از ازدواج با پشیمونیه

اصلا یعنی چی هر کی دم دستت بود؟ مگه ازدواج چیه؟

تو ک سنی نداری الان دیگ سن ازدواج همین ۳۰ بالا هست معمولا

بعدم بهترین ازدواجم کنی مردا یکاری میکنن یه زمان هایی ارزو مرگ میکنی و میگی عجب غلطی کردم ازدواج کردم

هیچی از ازادی و مجردی بهتر نیس

ازدواج مورد خوبی بود اوکی

ولی هیچوقت خودتو تحت فشار نذار

رو خودت کار کن مهارت جدید یادبگیر ورزش کن با تور سفر برو لذت ببر از جوونیت

این نیس که با هر کسی دم دست بود ازدواج کنی . ولی اگه قصد ازدواج دارید و مادر شدن داری و البته نمی خوای تا آخر مجرد بمونی . آره دیگه وقتشه. نهایت تا 33 ازدواج کنی بهتره چون هم خواستگار خیلی کم میشه برا این سن . هم اینکه هر چقدر بیشتر بشه شانس مادر شدن کمتر . مردی که هم با شما ازدواج کنه دیگه 40 سالشه .