2777
2789

شهزستان ک عالیه

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

من باشم نمیتونم

اگه اون ادم قانع باشه و قید تفریح و مسافرتو بزنه بله میتونه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اره

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اره ولی خیلی ولخرجی کنه کم میاره

حدود 15 تا 25 طبق نوع سلیقه غذایی که داره روی مواد غذایی میتونه خرج کنه

یکمی هم خرید و پس انداز

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

اگرتوخونه باباش باشه اره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خیر. زیر ۱۰۰ تومن معمولا زندگی سختی خواهد بود نه راحت

شما بخای راحت زندگی کنی یعنی که بتونی به راحتی دلت کباب خواست بخوری دلت میوه خاست بخوری به این میگن راحت

حتی ۱۰۰ تومن هم کمه برای زندگی راحت و حتی برای یه مجرد تنها

الان گوزلدوله از دارقوز آباد ریپلی میزنه میگه ما ۴ نفری در رفاه زندگی میکنیم با حقوق ۳۰ تومن شوهرم خخخ

👸✨

تو خونه پدر باشه و همه خرج ها با اون منظورم خورد و خوراک اینا...

اره میتونه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

اره عالیه

مگه یه نفر چه قدر خرج داره

چه شهر بزرگ باشه چه کوچیک با این حقوق میتونه

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....