2777
2789
عنوان

جاری😐

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 30 پست
عزیزم میگم شوهرم چیزی نگفتهبابا اصن ما میدونیم چجور ادمیه باهاش حرفم نمیزنیممبخدا اگه بشناسیش اینجور ...

من که نمیشناسم، ولی دخالت نکن، اگر شوهرت گفته، از این به بعد باهاش کاری نداشته باشه.

اگرم نگفته، خودش بره با مادرش روبرو کنه، تا جارست بفهمه دیگه حرف الکی به دهنتون نزنه

مگه اون موقع اونجا بودی؟

نه اخه میدونم

یبار کلا پشت کل خانواده حرف زده

من و شوهرم از قبل دوست بودیم کلی ام سختی کشیدیم تا رسیدیم بهم

بعد برداشته بود پیش خانواده خودش گفته بود برادر شوهرم زنشو از رو اجبار خانواده گرفته(چون فامیل بودیم)

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من که نمیشناسم، ولی دخالت نکن، اگر شوهرت گفته، از این به بعد باهاش کاری نداشته باشه.اگرم نگفته، خودش ...

اره خودش گفت بهش میگم من کی دقیقا همچین حرفی بهت زدم

پس منم چیزی نمیگم

بی تفاوتی بهترین عکسالعمله

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

فعلا سکوت کنید وقتی برگشت شوهرت توی جمع موضوع روبگه زن داداش سوتفاهمی برات پیش اومده من چنین حرفی نزدم اشتباه نمیکنی؟؟

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
از چی دقیقا؟میگم شوهرم اصن چیزی بهش نگفته

پسر عموی من تا مجرد بود دمار از روزگار زن داداشش دراورد یقت بازه مانتوت کوتاهه بلند خندید همش باعث دعوا میشد تا خودش یه زن امروزی و قرتی گرفت و زنداداشه الان هم با خودش هم زنش چپه یعنی بارها به من گفته روزاهای اول ازدواجمو زهر کرده و کینه و تنفر عمیق دارم ازش و هرچی که به اون مربوطه!

شمام تو گذشته شوهرت نبودی از کجا مطمنی اذیتش نکرده

هرچند الان که قهر رفته نباید شما رو قاطی کنه و مشکلشو با شوهرش حل کنه

چطوری مطمئن هستی شوهرت چیزی نگفته مگه تو شاهد بودی. تو نهایت میتونی بگی به جاری الان یادت افتاد همون موقع میزدی دهن شوهرم میگفتی توی زندگیم دخالت نکن

من یه عمو دارم که قبلا توی زندگی همه دخالت میکرد و شیوه پوشش

الان بچه ها و عروس خودش هم لخت و پتی بعد میگه آزادی مد شده (البته هنوزم دیگران میگن هرگز حلالش نمیکنیم در حق ما ظلم کرد)

یکی از سخت ترین کارهای دنیا چال کردن آرزو هاست نه آرزو های ماورایی بلکه آرزو هایی که واسه جامعه اصلا آرزو حساب نمیشه و اصلا دغدغه ای مثل اون ندارن که اسمش بشه آرزو

ببخشید ولی الان ربطش به شما چیه که بخوای دهنشو ببندی؟؟؟

جاری به مادر شوهر گفته . درباره برادرشوهر.

خود مادرشوهر باید جواب میداد.

جواب نداده؛ برادرشوهرش (یعنی شوهرت) باید از خودش دفاع کنه و جواب بده

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

پسر عموی من تا مجرد بود دمار از روزگار زن داداشش دراورد یقت بازه مانتوت کوتاهه بلند خندید همش باعث د ...

اخه میدونی من شوهرم حوزه درس میخونه

بعد همه ازش یه ادم مذهبی در نظر دارن

واسه همین این بهونه رو اورده

پسر عموی من تا مجرد بود دمار از روزگار زن داداشش دراورد یقت بازه مانتوت کوتاهه بلند خندید همش باعث د ...

😂😂😂

اگه این فقط با ما چپ بود حرف شما درست

ولی اخه ندیدیشش

اخه میدونی من شوهرم حوزه درس میخونهبعد همه ازش یه ادم مذهبی در نظر دارنواسه همین این بهونه رو اورده

اهان شاید در کل اصن محل نده یه گوشت در یه گوشت دروازه اون میخواد بین شما رو بهم بزنه

😂😂😂اگه این فقط با ما چپ بود حرف شما درستولی اخه ندیدیشش

من که ندیدیمش و چون مورد مشابه دیدم حدسمو گفتم اینجا حتی کسی شما رو هم نمیشناسه که طرفداری شما رو بکنه هرچیه شما محل نده اون میخواد شما دعوا کنید