2777
2789
عنوان

کهیر و خارش

32 بازدید | 8 پست

دوستان من بخاطر حساسیت دارویی کهیر زدم الان ۱۲ روز شده، دو بار رفتم سرم زدم. به شدت روزای اول نیست ولی هنوز بعد از دو هفته خوب نشدم این طبیعیه؟ تجربه کهیر داشتین؟ داروهام امروز تموم میشن ولی من هنوز خارش و قرمزی دارم.

اگه تجربشو دارید راهنمایی کنید بگید چیکار کنم زودتر خوب شم🫠

خب قشنگم وقتی دارو خوردی از اول اینجوری شدی باید قطع میکردی سریع دارورو چرا ادامه دادی

حالا تا ۶ ماه مشکل داری غذاهم بخوری آلرژی میدی باید تا شیش ماه هیچ دارویی دیگه نخوری من تجربه دارم میگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب قشنگم وقتی دارو خوردی از اول اینجوری شدی باید قطع میکردی سریع دارورو چرا ادامه دادی حالا تا ۶ ماه ...

دارویی که بهش حساسیت داشتم رو که همون موقع بلافاصله قطع کردم طبیعتا دیگه اونو نخوردم. منظورم داروهای ضد حساسیت بود که بیمارستان برای کهیر داده، اونا امروز تموم میشن دوره اش.

دارویی که بهش حساسیت داشتم رو که همون موقع بلافاصله قطع کردم طبیعتا دیگه اونو نخوردم. منظورم داروهای ...

من متوجه نشدم ببخشید دلی خب ممکنه شیش ماه سیستم ایمنیت لجباز بمونه الی یکسال فعلا از خورون هر دارویی خودداری کن

ای بابا چه اوضاعی درست شد برام خسته شدم از خارش🫠🫠

مال من ریوی میشه فقط تنها راهش اینه یکم نمک غذاتو بیشتر کنی نه زیاد یکم پیاده روی زیاد کنی پیاده روی کورتیزولو بالا میبره الرژیرو نابود میکنه