2777
2789
عنوان

عادت پلک زدن

54 بازدید | 17 پست

بچها تازگیا عادت کردم زیاد پلک میزنم بدم میاد از این کار

حس میکنم پلک نزنم چشام میسوزه

چیکار کنم

🩸🔪=مزاحم. خدایا دوستت دارم🫀با تمام مشکلاتم دوستت دارم تنها امیدم برای زندگی کردنی ❤️🥹کی بشه بهت برسم ببینمت💞

منم

از اعصابم پلکای محکم میزنم

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه پلک میزنن فقط تو نیستی

عزیزم اگه بالارو نگاه کنی گفتم زیاددد

واقعا بده خودت فکرشو بکن؟

🩸🔪=مزاحم. خدایا دوستت دارم🫀با تمام مشکلاتم دوستت دارم تنها امیدم برای زندگی کردنی ❤️🥹کی بشه بهت برسم ببینمت💞

منم از اعصابم پلکای محکم میزنم

دقیقا منم

بهش فکر نکن خودش تنظیمه.

نمیشه خیلی حساس شدم روش🥲

وسواس فکری گرفتی روش سعی کن اهمیت ندی عادی میشه برات

نمیتونم فکر نکنم بدم میاد از این کار😭🥲

بیخیال فکرش نکن هرچی بیشتر فکر کنی ترکش سخت تره

سعی میکنم🥲

افرین عزیزم اگه بهش فکر نکردی برات اب نبات چوبی میگیرم

فکر هم نکنم بازم پلک میزنمممicon

خوب هرچی خواستی می خرم

اوکی چند روز تمرین کنم تونستم میاممم🫡😅😂😂