مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰
بچه میخواستم وقتی دیدم طفلی تنهاست اما بعدا به این نتیجه رسیدم که اشتباه دارم میکنم بدبختی اصلا فکر نمیکردم فقط با یه بار عدم جلوگیری اینجوری میشه و منم قراره نظرم عوض بشه
یه سه ساله دارم خودمم پدر و خواهرم رو از دست دادم تو این چندسال رفتم پارک بچه ام میومد با هرکس بازی کنه میگفتن ما با تو دوست نمیشیم خودم بی کس دوست نداشتم اونم مثل من تنها باشه
حیفه واقعا خیلی حیفه یه نعمت بزرگیته که خدا بهت داده نمیدونی چه تعداد آدم دلشون میخواد خدا بهشون بچه ...
با این شرایط با سرکار رفتن میترسم به جفت بچه ها ظلم بکنم خستخ بشم نتونم رفتار خودم رو مدیریت کنم همش بخوام سر بچه ها عصبانی باشم و از کنترل خارج بشم همسرمم اصلا کمک نمیکنه