2777
2789
عنوان

بی بی چکم این ماه هم منفی شد😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دفعه اول بعد شش ماه دیگه خسته شدم گرفت  که متاسفانه نموند دفعه دوم بعد دو سال سومین ماه چون درس ...

الان نی نی نداری؟

من شوهرم بشوخی میگه نکنه بچه دار نشیم

دلم یجوری میشه😔

فرشته کوچولوی من خیلی زود از پیشم رفتی😔
الان میخوام خودمو تقویت کنم انشالله بعد سه چهار ماه دیگه برم اقدام برام دعا کنید 😘

انشاالله همون ماه اول مامان شی

نه خدا قسمت نکرده وای ازش میخوام ایندفعه قسمتم کنه خیلی دلم میخواد منم حقمه مادر شم به خدا هر کی اطرافم بود با مشکل بی مشکل یه نینی بغلشه دلم برای خودم میسوزه 😔

🎀خدا جونم وقتشه دلم شاد شه 🎀
شما چندماه اقدام بودی

نزدیک ۴ سال 🙁 امتحان خیلی سختی بود الان هم معجزه خدا نصیبم شد و گرنه دکترا گفته بودن هیچ وقت مامان نمیشم😢😢 ولی اراده خدا از همه چیز بالاتره. از ته دل دعا میکنم هیچ زنی حسرت مادر شدن نداشته باشه

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
انشاالله همون ماه اول مامان شی

انشالله عزیزم تو هم استرست و کم کن به قول دکترم اون موقع میگفت نیت جسمیت بچه باشه نیت ذهنیت خوش بودن باشه تو ذهنت به اینکه برا حاملگی اقدام میکنی فکر نکن

🎀خدا جونم وقتشه دلم شاد شه 🎀

عزیزم منم ماه اوله اقدامم منتظر پریودم با اینکه خیلی پریودم منظمه ۴ روز گذشته هنوز نشدم بی بی چکم یه هاله میندازه اما نمیتونم بهش اعتماد کنم منتظرم یه هفته بگذره پری نیمد ازمایش بدم

چه بركتي دارد دوست داشتنت خدااا...💓
عزیزم منم ماه اوله اقدامم منتظر پریودم با اینکه خیلی پریودم منظمه ۴ روز گذشته هنوز نشدم بی بی چکم یه ...

مال من هاله ننداخت