2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کنکوری هستی؟

خب برای ریاضی از خیلی سبز استفاده کن بتونی درصد بالایی بزنی ☺️💙🫂

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در میان هیاهوی بی پایان این جهان،من هنوز به ارامش یک شب ساکت، به نورماه و به رویاهایی که هیچ کس از آن ها خبر ندارد،پناه می برم. شاید دنیا همیشه مهربان نباشد،اما من هنوز دلم میخواهد قشنگی هایش را باور کنم🌙🪽:))

کنکوری هستی؟ خب برای ریاضی از خیلی سبز استفاده کن بتونی درصد بالایی بزنی ☺️💙🫂

اتفاقا کتاب تستم هم خیلی سبزه ولی خب سوالا کنکور سال پیشو میبینم انگار سطح سوالات کنکور بالاتره

اتفاقا کتاب تستم هم خیلی سبزه ولی خب سوالا کنکور سال پیشو میبینم انگار سطح سوالات کنکور بالاتره

انشالله که موفق باشی من خودم سوالات کنکور ۹۷ تا ۱۴۰۲ دارم ۱۴۰۴ میخواستم برم چاپ کنم یادم رفت من کتاب هام مشاوران و خیلی سبزه میخوام حسابداری برم یکی از علایقم هست و واقعا عاشق شم ای کاش قبول شم بنظرت چیکار کنم

البته اینم بگم من یه جزوه کامل ریاضی دارم ۱۴۰۲ هست مال معین کرمی چقدر نمونه سوال خودم نوشتم و تست دارم مثلا کتاب ۱۲ منبع های مختلف ریاضی هم توش هست کتاب های جمع بندی میگم امیدوارم جواب بده🤍✨🦢🤲🏻🥲

موفق باشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در میان هیاهوی بی پایان این جهان،من هنوز به ارامش یک شب ساکت، به نورماه و به رویاهایی که هیچ کس از آن ها خبر ندارد،پناه می برم. شاید دنیا همیشه مهربان نباشد،اما من هنوز دلم میخواهد قشنگی هایش را باور کنم🌙🪽:))

انشالله که موفق باشی من خودم سوالات کنکور ۹۷ تا ۱۴۰۲ دارم ۱۴۰۴ میخواستم برم چاپ کنم یادم رفت من کتاب ...

امیدارم ک تو حتماا میرسی. به هدفت🥹 فقط پر قدرت و قوی ادامه بده 😍

جزوه ریاضی منم معین دارم واقعا عالیه ولی خب من فقط فصل معادلاتشو دیدن

و یه سوال نظرت راجب امتحان امروز چیه خوب بود؟؟

امیدارم ک تو حتماا میرسی. به هدفت🥹 فقط پر قدرت و قوی ادامه بده 😍جزوه ریاضی منم معین دارم واقعا عال ...

مرسی قلب چشم حتما

جزوه من کامل هست البته دوستم بهم دادش میگفت من بدم از ریاضی میاد 😭🤣 نمیخوامش خوشش میاد فرهنگیان قبول شه

آقا کتاب رو به ما داد. تا همه سوالات شم نوشته خیلی خوشحال شدم و خوب بود امیدوارم بتونم برم رشته حسابداری چون بزرگترین آرزوی منه 🐻🤎 انشالله تو هم موفق میشی و به آرزوت میرسی 🧡🌷

من دیروز نمونه سوال ۱۴۰۴ کلیپ شو نگاه کردم اقا رفیتم سر جلسه تا همش اومده بود 🤣😭

بخش شنیداری رو خوب زدم امیدوارم نمره خیلی خوبی بیاریم زیادی سخت بود حقیقتا برای هر سطحی که در نظر بگیریم کلا امسال مفهومی دادن امتحان ها رو همه شون نوشتم دیگه تا ببینیم نتیجه چی میاد تو چیکار کردی ؟

البته اینم بگم یه خوردی خرابکاری کردیم اشتباه هم داشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی قلب چشم حتما جزوه من کامل هست البته دوستم بهم دادش میگفت من بدم از ریاضی میاد 😭🤣 نمیخوامش خوش ...

خیلی خوبه کتابش حتما ازش استفاده کن💝

با توجه به سول قبل خداروشکر سطح امتحان بهتر بود

من کلا زبانم افتضاااح بپد

ولی خب از نمره امسالم راضیم

خیلی خوبه کتابش حتما ازش استفاده کن💝با توجه به سول قبل خداروشکر سطح امتحان بهتر بود من کلا زبانم اف ...

چشم گلم حتما انشالله موفق باشی 💝🧡

1
5
10
15
20
25
30
35
40