n_ah مدیر استارتر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 6871 عنوان حس ششم نیستی 52 بازدید | 6 پست کسی نیست که بیدار باشه؟.. بپرسم؟... 1405/04/28 | 02:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الیاالبورا عضویت: 1405/02/03 تعداد پست: 2031 به عنوان کسی که یه مدت حس ششم قوی داشتم بهت میگم دختر خوب از اینا چیزی درنمیاد خیلیا الکین اوناییم که راستن اگه بگن براشون سنگینی دارهازم سوال نپرس اجازه ندارم بگم ما به خدا اعتماد و اعتقاد داریم!مسلط به ۵ زبان زنده دنیا!
n_ah مدیر استارتر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 6871 به عنوان کسی که یه مدت حس ششم قوی داشتم بهت میگم دختر خوب از اینا چیزی درنمیاد خیلیا الکین اوناییم ک ... خب شما بگید سوالایی که توی ذهنمه رو چطور برطرف کنم خیلی ذهنم درگیره خیلی اصلا تمرکز ندارم
الیاالبورا عضویت: 1405/02/03 تعداد پست: 2031 خب شما بگید سوالایی که توی ذهنمه رو چطور برطرف کنم خیلی ذهنم درگیره خیلی اصلا تمرکز ندارم میدونمممچقدر ارامش داره وقتی یکی جواب سوالتو میدهولی اگر این حس ششمیا واقعی بودن حسشونو برای خودشون نگه میداشتن و بعد جواب دادن سوالتون براشون سنگینی داشتتاپیک اخرمو بخون ما به خدا اعتماد و اعتقاد داریم!مسلط به ۵ زبان زنده دنیا!
n_ah مدیر استارتر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 6871 میدونمممچقدر ارامش داره وقتی یکی جواب سوالتو میدهولی اگر این حس ششمیا واقعی بودن حسشونو برای خودشون ... ببخشید که میپرسم ولی اون چهل رو گناه نکردنو شروع کردید؟ اخه جواب دادن به یکی دیگه دلشو خیلی اروم میکنه و سوالای توی ذهنش برطرف میشه ثواب داره که نمیدونم ولی خب امیدوارم که هرچه زود تر حالتون خوب بشه برای منم دعا کنید دلم اروم بگیره بتونم با سوالاتم کنار بیام 🌹🌹🌹
الیاالبورا عضویت: 1405/02/03 تعداد پست: 2031 ببخشید که میپرسم ولی اون چهل رو گناه نکردنو شروع کردید؟ اخه جواب دادن به یکی دیگه دلشو خیلی اروم میک ... از فردا قراره شروعش کنمامیدوارم خدا خودش کمکم کنه ما به خدا اعتماد و اعتقاد داریم!مسلط به ۵ زبان زنده دنیا!
n_ah مدیر استارتر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 6871 از فردا قراره شروعش کنمامیدوارم خدا خودش کمکم کنه نمیتونید الان برای منو بگید؟ شما هنوز شروع نکردولی خب اگر که نخواید که بگید درکتون میکنم و امیدوارم که حالتون خوب بشه