2777
2789

به عنوان کسی که یه مدت حس ششم قوی داشتم بهت میگم

دختر خوب از اینا چیزی درنمیاد خیلیا الکین

اوناییم که راستن اگه بگن براشون سنگینی داره

ازم سوال نپرس اجازه ندارم بگم

ما به خدا اعتقاد و اعتماد داریم! مسلط به ۵ زبان زنده دنیا ترکی استانبولی،اسپانیایی،ایتالیایی،فرانسوی ؛ برای سلامت روانتون و سلامت بدنتون از مرد ها دوری کنید ! 🌷🛡️

به عنوان کسی که یه مدت حس ششم قوی داشتم بهت میگم دختر خوب از اینا چیزی درنمیاد خیلیا الکین اوناییم ک ...

خب شما بگید سوالایی که توی ذهنمه رو چطور برطرف کنم خیلی ذهنم درگیره خیلی اصلا تمرکز ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب شما بگید سوالایی که توی ذهنمه رو چطور برطرف کنم خیلی ذهنم درگیره خیلی اصلا تمرکز ندارم

میدونممم

چقدر ارامش داره وقتی یکی جواب سوالتو میده

ولی اگر این حس ششمیا واقعی بودن حسشونو برای خودشون نگه میداشتن و بعد جواب دادن سوالتون براشون سنگینی داشت

تاپیک اخرمو بخون

ما به خدا اعتقاد و اعتماد داریم! مسلط به ۵ زبان زنده دنیا ترکی استانبولی،اسپانیایی،ایتالیایی،فرانسوی ؛ برای سلامت روانتون و سلامت بدنتون از مرد ها دوری کنید ! 🌷🛡️

میدونمممچقدر ارامش داره وقتی یکی جواب سوالتو میدهولی اگر این حس ششمیا واقعی بودن حسشونو برای خودشون ...

ببخشید که میپرسم ولی اون چهل رو گناه نکردنو شروع کردید؟

اخه جواب دادن به یکی دیگه دلشو خیلی اروم میکنه و سوالای توی ذهنش برطرف میشه ثواب داره که

نمیدونم ولی خب امیدوارم که هرچه زود تر حالتون خوب بشه برای منم دعا کنید دلم اروم بگیره بتونم با سوالاتم کنار بیام 🌹🌹🌹

ببخشید که میپرسم ولی اون چهل رو گناه نکردنو شروع کردید؟ اخه جواب دادن به یکی دیگه دلشو خیلی اروم میک ...

از فردا قراره شروعش کنم

امیدوارم خدا خودش کمکم کنه

از فردا قراره شروعش کنمامیدوارم خدا خودش کمکم کنه

نمیتونید الان برای منو بگید؟

شما هنوز شروع نکردولی خب اگر که نخواید که بگید درکتون میکنم و امیدوارم که حالتون خوب بشه