man_ghaviam مدیر استارتر عضویت: 1403/11/23 تعداد پست: 2242 عنوان اصفهان 60 بازدید | 11 پست چطور شهریه برای ی دختر تنها که بخواد زندگی کنه ؟ با احترام به همه ی اصفهانی های دوست داشتنی من منظورم خود شهر و اینا هست دختر هم از استان خیلی دور تر بیاد و دانشجو باشه و هیچ کس رو نداشته باشه در اون شهر واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱 امروز | 01:33 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmarrrr000 عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 4016 اگه خوابگاهی که اوکیه مخصوصا خوابگاهی دانشگاه اصفهان که اون طرفا امنیتش بالاست اگه خودت میخوای خونه بگیری بستگی به محله اش داره
man_ghaviam مدیر استارتر عضویت: 1403/11/23 تعداد پست: 2242 منظورت اینه خونه بگیره ؟ خونه که نه درحد خوابگاه و سوییت و اینا واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱
hosseinka_metall عضویت: 1405/04/12 تعداد پست: 171 عالیه از همه نظر امنیت و همسایه ها و رفاه و آرامش و اینکه محله داره تا محله خیلی فرق داره از زمین تا آسمون Sad #people always have #beautiful smiles!️ Fight for your dreams :)🤍
hosseinka_metall عضویت: 1405/04/12 تعداد پست: 171 خونه که نه درحد خوابگاه و سوییت و اینا اگر دانشجو دانشگاه اصفهان هستی که خودش خوابگاه عالی داره Sad #people always have #beautiful smiles!️ Fight for your dreams :)🤍
man_ghaviam مدیر استارتر عضویت: 1403/11/23 تعداد پست: 2242 عالیه از همه نظر امنیت و همسایه ها و رفاه و آرامش و اینکه محله داره تا محله خیلی فرق داره از زمین تا ... ممکنه چندتا محله خوبش رو بگین واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱
عطیه___هستم عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 16036 همه جا خوب و بد دارهبعضیا میگن اصفهانی ها سرد و خشکه اخلاقشون ولی من تکذیب میکنم😁همه مون اینطوری نیستیم ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
man_ghaviam مدیر استارتر عضویت: 1403/11/23 تعداد پست: 2242 اگر دانشجو دانشگاه اصفهان هستی که خودش خوابگاه عالی داره خوابگاهش خوبه؟! از نظر امکانات و اینا؟ واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱
man_ghaviam مدیر استارتر عضویت: 1403/11/23 تعداد پست: 2242 همه جا خوب و بد دارهبعضیا میگن اصفهانی ها سرد و خشکه اخلاقشون ولی من تکذیب میکنم😁همه مون اینطوری نی ... راستش من تاحالا اصفهان نیومدم واسه همین هیچی راجع بهش نمیدونم 😂 واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱
عطیه___هستم عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 16036 راستش من تاحالا اصفهان نیومدم واسه همین هیچی راجع بهش نمیدونم 😂 عزیزم😁خوبه در کل ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)