2777
2789
عنوان

من عجیبم ایا 😭

56 بازدید | 14 پست

نزدیک ۲۳ سالگیمه و هنوز دیت نرفتم احساس میکنم گم شدم تو مسیر خودم چه برسه ی ادم دیگرو بیارم از یکی خیلی خوشم میومد قبلا ی اتفاقاتی افتاد ک حسم بهش رفت و بعد اون هیچ ذوق اونجوریی در من ایجاد نشد نکنه نشه دیگ کومک😭

با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساساتم خیلی ترکیبی شده واقعا نمیدونم چمه خیلی حس بدیه

چون مث اونا خراب نیستی عجیبه؟ نه قشنگم پسر برات نون و نمک نمیشه همین فرمونو برو جلو اگه هدف داری 💕

من شبنم خواب آلود یک ستاره ام؛ مهربونا لطفا برام دعا کنید در رشته ی مورد علاقه ام قبول بشم🥹💕

چون مث اونا خراب نیستی عجیبه؟ نه قشنگم پسر برات نون و نمک نمیشه همین فرمونو برو جلو اگه هدف داری 💕

نمیدونم چی بگم کلمه خراب جالب نیست کلا ولی من منظورم به روند خودم بود ک اینده چی میشه

من بزرگ شدن و نگفتم میگم نکنه بعدا پشیمون شم نمیدونم چجوری منظورمو برسونم

پشیمون نمیشی نگران نباش چیزی که رفت و ثابت شد نمیمونه رو ول کن از الان ببین چی میخوای من خودم بارها شده فکر کردم حس نمیاد ادمهای مختلف زیاد داریم همه مثل هم نیستن چه مثل تو چه مثل شخصت

نمیدونم چی بگم کلمه خراب جالب نیست کلا ولی من منظورم به روند خودم بود ک اینده چی میشه

نمیدونم ب اونایی که هر روز دوسپسر عوض میکنن چیزی غیر از این هم میشه گفت اگه که هدف داری بچسب به هدفت اگه هم نداری نمیدونم☹️😂

من شبنم خواب آلود یک ستاره ام؛ مهربونا لطفا برام دعا کنید در رشته ی مورد علاقه ام قبول بشم🥹💕

نمیدونم ب اونایی که هر روز دوسپسر عوض میکنن چیزی غیر از این هم میشه گفت اگه که هدف داری بچسب به هدفت ...

دارم باید همینکارو کنم ماچ بهت