2777
2789
عنوان

شوهرم خسیسه

123 بازدید | 21 پست

یه موقع هایی خیلی شدید میشه گاهی نه اصلا حس نمیگنم

ولی خسته شدم از رفتارش از وقتی گرونی بیشتر شده اینم بدتر شده

فک کن میره بیرون فقط واسه پسرم بستنی میگیره میاره یه کیم دستش نمیگیره واسه منم بیاره البته این ماه اینجوری شده خساستش شدت گرفته چون پول کم آوردیم

من خودمم شاغلم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بهش بگو خب

بارها گفتم بدش میاد میگم خسیس

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
خب پس خساست نیست گرونیه نمیرسونه

نه ببین مثلا من یه مهمونی بخوام بگیرم یه جوری میشه معلومه قشنگ راضی نیست من بدم میاد اینجوری

هرچی که میخوای باید بهش بگی مردا خیلیاشون نه از روی خساست بلکه ندونم کاری .کاری میکنن که باعث بشه نا ...

چی بگم والا

بارها گفتم بدش میاد میگم خسیس

شوهر منم همینه ولی انقد میگم تا بگیره . قبلن یبار میگفتم نمیگرفت دیگه نمیگفتم ولی فهمیدم اشتباه میکردم مردارو باید زور کرد برا خیلی چیزا

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

شوهر منم همینه ولی انقد میگم تا بگیره . قبلن یبار میگفتم نمیگرفت دیگه نمیگفتم ولی فهمیدم اشتباه میکر ...

من خودم شاغلم دراند دارم و همش تو خونه خرج میشه انتظار دارم واسه یه مهمونی که میخام بگیرم دیگه بازخواست نشم

شوهر من خسیس نیست ولی خونه خرید با طلای خودم نزد به نامم خیلی ناراحت شدم

مه این اینجوری نیست یه خونه ویلایی تو شهرستان به نامم زده ولی انگار میترسه پول خرج کنه

شوهر من خسیس نیست ولی خونه خرید با طلای خودم نزد به نامم خیلی ناراحت شدم

ناراحت نباش مهم اینه خونه خریدید

مه این اینجوری نیست یه خونه ویلایی تو شهرستان به نامم زده ولی انگار میترسه پول خرج کنه

خوشبحالت همه طلاهامو دادم خونه خریدیم اونقدرررر بخش التماس کردم بزنه به نامم ولی نزد خیلی دلم شکست

من خودم شاغلم دراند دارم و همش تو خونه خرج میشه انتظار دارم واسه یه مهمونی که میخام بگیرم دیگه بازخو ...

میفهممت عزیزم منم کل درآمدم واسه خونه و شوهر و بچه هام میدادم و هرچی میخاستم خودم میگرفتم و برای مهمونی سنگ تموم میزاشتم حتا مهمونیای شوهرم از جیب خودم . از یجایی دیدم من دارم اشتباه میرم و الکی غرور دارم ک خودم خرج کنم الان که میزارم شوهرم خرج کنه برا مهمونی هایه منم دیگه غر نمیزنه

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو