خستمهیکمبسهدیگه مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 239 عنوان تیرگی بدن 133 بازدید | 8 پست چنتا از اشناهامونو دیدم اصن تیرگی نداشتن بعد قوزک پام جدیدا تیره شده زانوهامم ک تیرس و بعضی جاهای دیگه و حس میکنم هی بعضی تیرگی ها بیشتر میشه خیلی میشورم ت حموم نیم ساعت فقط لیف میکشم دلیلش چیه چرا بعضیا ندارن بعضی دیگه هی بیشتر میشه چطور رفتش کنیم چیزی ک خودتون جواب گرفتین بگین جدیدا صابون صندل گرفتم استفاده کنم امروز | 00:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
oohnan عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 258 بروی بعضی قسمتا مثل قوزک پا اسیدتراپی انجام میدن ک من عکس قبل و بعد دیدم خیلی خوب شده بود 💅|👑|💸|🩸|🪄🔮|🛸|🌶|🍫|🌱|💕|📚
خستمهیکمبسهدیگه مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 239 از خشکی ایجاد میشه مخصوصا قوزک پا آبرسان میزنم بعد حموم
شبعنم عضویت: 1404/06/23 تعداد پست: 1914 باید قسمت هایی که تیرگی داری رو نرم نگه داری مرطوب کننده بزن آبرسان بزن پماد ویتامین آ بزن زینک اکساید بزن لیمو ترش بزن ماسک نشاسته درست کن کمی آب تاکید میکنم خیلی کم داخلش چند قاشق نشاسته حل کن آب رو کم کم اضافه کن که شل نشه بمال رو تیرگی ها
1ishirin عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 447 باید قسمت هایی که تیرگی داری رو نرم نگه داری مرطوب کننده بزن آبرسان بزن پماد ویتامین آ بزن زینک اکسا ... خب روتين خاصي نداره اينايي كه گفتي عزيزم؟
raha__1999 عضویت: 1405/03/27 تعداد پست: 70 آبرسان میزنم بعد حموم ابرسان تنها نزن خودش باعث میشه بیشتر خشک بشه پوستت بدش حتما مرطوب کننده بزن