2777
2789
عنوان

پسرا بیایین

248 بازدید | 34 پست

پسرا شما وقتی از دختری خوشتون میاد چطوری باهاش ارتباط میگیرید؟ من تو این مسائل و روابط دختر پسری یکم خنگم بلد نیستم و کمی ترسو میترسم به دختره بگم یهو جیغ بکشه فریاد کنه یا حرف تندی بهم بزنه ضایع شم مامانم میگه اینجوری تا ۵۰ سال دیگه مجرد میمونی اگه نتونی ارتباط بگیری با دخترها اولین بار که از دختری خوشم اومد دختر پسر عمه بابام بود مادر پدر گفت تو تلگرام بهش پیام بده خودت تا دوتا پیام اول رو جواب داد پیام سوم رو تا سه هفته سین نکرد بهش زنگ زدم جواب نداد وقتی هم سین کرد پاسخ نداد براش طومار نوشته بودم منم نمیدونستم میخواد صبرم رو محک بزنه یا حوصله جواب دادن نداره یا با کسی هست یا شارژ نداره یا میخواد بی محل کنه خواهر گفتم بیشتر از این خودتو تحقیر نکن منم عصبی شدم تو اس ام اس باهاش تند حرف زدم بهش برخورد گذاشت رفت.... بابام گفت از نقطه aبرس به نقطه ی b از نقطه b برس به نقطه ی dاز نقطه ی d برس به نقطه ی c(مراحل شناخت اولیه تو تلگرام) که گند زدم....

مورد دوم از یک دختری تو مرکز خرید که مغازه داشتیم چند بار ازم خرید کرده بود خوشم اومد مادر رو فرستادم جلو حالت خواستگاری طور رفت باهاش صحبت کنه گفت باید فکر کنم بعد چند روز که مجدد مادر رو فرستادم گفت که با خانواده درگیرم و میخوام برای خواهرام سالن اجاره کنم وقت ندارم خلاصه مامانم رو دست به سر کرد مامانم گفت خودت میگفتی فرق میکرد اینجوری فکر میکنه بچه ننه ای که منو فرستادی و حسابی روت باز نمیکنه دخترهای این دوره دوست دارن پسر خودش بگه خوب آخه گناه آدم های ساده مثل من چیه؟

مورد سوم هم از دختر یکی از همسایه ها خوشم اومد ولی ترسیدم بگم تو دلم موند آنقدر که شوهر کرد اینجا یه پرانتز باز کنم خانواده من میگن حتی یک نفر قبل هم زمان پدر مادر های ما دختر پسر دوست میشن چه برسه به نسل جدید اما من از قاعده مستثنا ام چون بلد نیستم اصلا من میگم آدم پیشنهاد دوستی بده اون دختر قبلا فریب خورده باشه توسط پسری دیگه سریع پیشنهاد دوستی رو رد میکنه ووقتی رد کرد دیگه اون پسر نمیتونه بگه من به نیت ازدواج پیشنهاد دوستی دادم این مسائل کلا خیلی پیچ در پیچ و تو درتو هست باید مثل شطرنج حلش کرد روابط دختر پسری رو

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چند بار به خودت بگو، فقط میرم جلو که جواب رد بشنوم

وقتی استرست ریخت ،اونوقت اونی را که دوسش داری را میتونی جذب کنی

هر چند هم خودمم به این جریان گرفتارم 😂😬

فکرهام به کاغذ رسیدن و به زودی عمل میشوند

تو رابطه برقرار کردن یکمی خنگی احتمالا کراش نیستی چون اگه جذاب بودی دخترا خودشون بهت نخ میدادن و میومدن سراغت و پولدار هم نیستی چون رفتی خواستگاری و ردت کردن

پس سعی کن پولدار بشی

به عنوان یه دختر میگم فقط دوتا کار انجام بده اگه واقعا دوسش داری برای اینکه توجهشو جلب کنی و اعتمادشو بدست بیاری تلاش کن و دوم اینکه صبور باش نباید سریع بهت بربخوره

چون معمولا دخترا ممکنه از عمد یه سری رفتارا انجام بدن میخوان ببینن واکنش شما چجوریه

...

یعنی همه باید کراش باشن یا پولدار😐

آره دیگه پس چی ؟

نهایتش اگه جز هیچ کدوم ازاین دوگزینه نبودی انقد خواستگاری سنتی میری و جواب رد میشنوی تا بالاخره یکی جواب مثبت بده تازه اون دختره هم احتمالا شرایطش خوب نیس که قبول میکنه

متنت خیلی طولانیه اینجا متن طولانی کسی نمیخونه

اول از همه سعی کن همیشه خود واقعیت باشه حالا اگر خیلی از کسی خوشت اومد سوسکی کمی محبت کن اگر ادم متشخص و موفقی باشی طرف خودش بهت نخ میده من به شخصه معتقدم مردها باید انتخاب بشن تا انتخاب کنند

اگر خودت پا پیش بگذاری بعضیها قضاوتت میکنند که این هوله اگر از طریق مادرتون پا پیش بگذاری بعضیها سنتی قبول نمیکنند کلا بد زمونه ایه ادم نمیدونه با خودش چند چنده

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

این وسط دختره چی داره

دختر خوشگل پسر خوشگل یا پولدار میخواد دیگه

اگه هیچکدومو نداری مسلما دختری میگیری که آپشناش نسبت به دختر خوشگل کمتره مثلا چاقه یا دماغش گندس یا زشته یا عیب وایراد دیگه ای داره