ehsasiam مدیر استارتر عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 2111 عنوان درد روده 35 بازدید | 6 پست دلیپیچه دارم بهمراه یبوست باد شکمم خارج نمیشه انگار راهش بسته هست ولی توی شکمم جابه جا میشه صدا میده وقتی دفع دارم بازم این علائمو دارم ولی کمتر شکمم خیلی ورم داره وبزرگه کلونوسکوپی کردم مشکلی نبود معده درد هم دارم ممکنه معده درد باعث دردروده بشه یا روده تحریک پذیر دارم؟ امروز | 00:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shalizarrr عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 1798 من روده تحریک پذیر دارم مدام باد توی شکممه که خارج نمیشههمش حس دستشویی دارم و دفع ناقص دارمبه نون و میوه خیلی واکنش نشون میدم همش جام توی دستشوییه
ehsasiam مدیر استارتر عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 2111 من روده تحریک پذیر دارم مدام باد توی شکممه که خارج نمیشههمش حس دستشویی دارم و دفع ناقص دارمبه نون و ... منم این علایمو دارم واقعا درمان نداره؟
shalizarrr عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 1798 ببین میری دستشویی وقتی نشستی روی کاسه توالت یه کم خم شو به طرف جلو و چند دقیقه همون حالت بمون یه عالمه گاز خارج میشهخودم اینو کشف کردمولی چه فایده باز میام بیرون یه عالمه گاز تولید میشه
shalizarrr عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 1798 منم این علایمو دارم واقعا درمان نداره؟ من ۴ ساله اینجوریم الان با یه عالمه گاز روده نشستم و اعصایم خرابهیه دل سیر غذا نمیتونم بخورمببین به چیا حساسی نخورمن با نون و سنگک و بعضی میوه ها بدتر میشم
ehsasiam مدیر استارتر عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 2111 ببین میری دستشویی وقتی نشستی روی کاسه توالت یه کم خم شو به طرف جلو و چند دقیقه همون حالت بمون یه عال ... شما کلونوسکوپی کردی؟ اندوسکوپی چی؟
shalizarrr عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 1798 شما کلونوسکوپی کردی؟ اندوسکوپی چی؟ نهاز روی علائمم دکتر تشخیص آی بی اس دادو گفت بهتره کولونوسکوپی بشی که من میترسم