2777
2789
عنوان

مسواک زدن

52 بازدید | 6 پست

بچه ها من از بچگی به شدددت روی مسواک زدن حساس بودم ولی همیشه دندونان خراب بودن و هر سال چند میلیون خرجشون میشد جالا یکساله مسواک زدنو ترک کردم. میدونم عادت بدیه ها ولی احساس میکنم روی سلامت دندونام هیچ تاثیری نذاشته حتی دقت کردم کمتر از قبل خراب میشه. شما چطور مسواک میزنید؟ دندوناتون سالمن یا نه؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

حالا سلامت دندونو کار ندارمظاهر کثیف دهن و بوی بدش خیلییییی بده

راستش دهنم بوی بد نداره ولی بخاطر ظاهر کثیفش از امشب تصمیم گرفتم دوباره مسواک بزنم ولی متاسفانه میدونم دوباره شدت خراب شدن دندونام بیشتر میشه

😑 چرا مسواکو ترک کردی؟ چ ربطی داره عزیزم شاید پوسیدگی بین دندانی داشتی نخ دندان باید استفاده بشه مسواک ب تنهایی دندان رو تمیز نمیکنت

از این ب بعد قبل صبحانه و قبل خواب مسواک بزن قبلشم نخ بکش اموزشش داخل یوتیوب هست

😑 چرا مسواکو ترک کردی؟ چ ربطی داره عزیزم شاید پوسیدگی بین دندانی داشتی نخ دندان باید استفاده بشه مس ...

مسواک میزدم نخ دندون میکشیدم مدام دندونپزشکی بودم تا پوسیدگی های سطحی رو پر کنم ولی همیشه خدا اگه شیش ماه بین دندونپزشکی رفتنم فاصله میفتاد وقتی میرفتم دندونپزشکی میگفتن دندونت به عصب رسیده یا دو سه تاش خرابه. مسواک زدنو راستش انگار اصلا با دندونام لج کردم که ترک کردم شاید کار احمقانه ای به نظر بیاد ولی واقعا خسته شده بودم