2777
2789
عنوان

پدرشوهر خسیس

222 بازدید | 19 پست

سلام دوستان کمتر از یکسال ازدواج کردم درست بعد عروسیمون شوهرم از کار اخراج شد و مدتیه میره اسنپ حالا بماند نصف درآمدش میره واسه تصادف و تعمیر ماشین و...فقط خرج خورد و خوراک میشه ولی پدرش اصلا کمکی نمیده ضمن اینکه شوهرم بعد عروسی بیمار هم شد کلی مخارج دارو بیمارستان داره ولی کمک چندانی نمیکنه فقط شارژ ساختمان و آب و گاز رو میده خب این پدر کسی بود از همون اوایل خواستگاری تو همه چیز ما دخالت کرده و میکنه با شوهرم هر روز بحث دارم که پدرت مثل خاله زنک ها فضول همه چی زندگی ما هست چرا حالا که باید بیاد وسط نمیاد ماهی 2 3 تومن شارژ ماهیانه میده هنر کرده شوهرم میگه نداره درصورتی که ندار نیست و پول خوبی تو بانک داره سود ماهیانه به حسابش میشینه ما الان کلی آزمایش و دکتر داریم که نمیتونیم بخاطر حقوق کمش بریم امشب تلفنی به شوهرم میگفت به زنت بگو قسط وام ازدواجش باباش باید بده تو ندی ها . خبر نداره بابا ی مریض من همین پول اینترنت و گاهی رخت و لباسام میده چه برسه وام ازدواج دخترش...پدر و مادرم کوتاهی نمیکنند ولی اول زندگی نمیشه انقدر رو داد به خانواده شوهرم . لجم گرفت تودلم میگم حالا خودت میدونی پسرت نداره میخواهی شیرش کنی از پدر زنش بچاپه چندروزه میخوام به خواهرشوهر م بگم بابات چرا کمک نمیده نگم یا بگم چجوری بگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب نظرم اصلا نگو ب خواهرشوهرت

برای خودت یه شری درست میکنی...

پول کم اوردین به شوهرت بگو از باباش قرض بگیر ،حتی شده هرماه زنگ بزنه قرض کنه

مثلا بگه پول ازمایشم اینقدر میشه ،ندارم قرض بگیره

ک اگه نداد هم شوهرت بفهمه

در غیر اینصورت هر طور ک خودت بگی ب خانواده شوهرت یا با شوهرت بحث کنی ،بهت میگه بی چشم و روی و...

خونه دارید یا مستاجرید؟

ب نظرم اصلا نگو ب خواهرشوهرت برای خودت یه شری درست میکنی...پول کم اوردین به شوهرت بگو از باباش قرض ب ...

مشکلم اینه شوهرم پشتیبان باباش میگه بابام نداره ولی من خبر دارم که سود بانکی خوبی به حسابشه

مشکلم اینه شوهرم پشتیبان باباش میگه بابام نداره ولی من خبر دارم که سود بانکی خوبی به حسابشه

کلا مردم دوست دارن واسه پسرشون زن بگیرن هم پدر زنه بهشون خونه بده هم جعزیه بده هم دختر بده هم خرج پسر کونشورشون رو بده از اونور پسره دختره رو بکنه

واقعا مردمعوضی شدن😡😡😡

زنگ بزن برین هیکل پدرشوهرت